Прекъснати жици на нагревателите на задното стъкло

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Nova
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Прекъснати жици на нагревателите на задното стъкло

Мнениеот Nova » Вто 03 авг 2004 13:23

Колеги, забелязах че при сгъвката на багажника, са ми прекъснати 3 жици - една на нагревателя, и две за осветлението. Въпросът ми е откъде идват (тези към номера и нагревателя се подават малко от вратата на багажника), но другите които излизат от една малка дупка в тавана идея си нямам откъде идват. Ако някой знае ще съм благодарен да каже, че не ми се разглабя голфетката за да открия.
:wink:

Потребителски аватар
Nova
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nova » Сря 04 авг 2004 14:55

Помоощ, в www.elcats.ru нищо не намерих, ако някой е мернал някъде схемка или знае къде да търся да се обади... :(

maxx
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxx » Сря 04 авг 2004 15:03

Ako kabelite koito izlizat ot tavana ne sa ti vliazli na vatre v kupeto prosto gi udalgi s kasi kabeli ot ednata strana gi svargi sa 5 vraata a ot drugata za kabelite koito izlizat ot tavana (malko sa kasi4ki no niama smisal da razglobiava6 golfetkata

Потребителски аватар
Nova
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nova » Сря 04 авг 2004 15:08

Мерси, но 2 от кабелите са влезнали навътре, въпросът е дали отиват към блока с бушоните и ако е така откъде минават (през целия таван?), или идват от задния ляв стоп, през колоната...

maxx
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxx » Сря 04 авг 2004 15:16

zna4i tazi gimnastika sam pravil na staria mi golf tam ima edin gumen man6on izvadi go i ot dvete strani (6tom kabelite sa skasani)koito svarzva vratata i kupeto .6tom edin kabel star4i opitai s ne6o da iztegli6 ostanalite no kogato gi svarzva6 ne zabraviai da mu6ne6 man6ona v tiah za6oto posle triabva da go rege6

DIG

ot tuk

Мнениеот DIG » Пет 06 авг 2004 11:10

Като отвориш багажника от ляво кадето трябва да седи аптечката има кора като я свалиш ще видиш един сноп кабели от там те трагват към капака.

Потребителски аватар
Nova
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nova » Пет 06 авг 2004 11:12

Диг, жив и здрав да си!
Благодаря. Точен отговор на въпроса ми, няма да трябва да разглобявам Голфетката :lol: :lol: :lol:

промяна: Да се похваля, оправих ги!!! 8)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”