Широки брони ?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
sve_vw
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Широки брони ?

Мнениеот sve_vw » Пет 08 юли 2005 20:21

Предварително се извинявам ако темата не е за тук, моля преместете я. Значи искам да сложа широки брони, но не ми е ясно как се слагат и имали нещо по специфично и сложно. Не съм запознат с тази част и не ми е ясно. Виждам че на много места пише за някаква основа или нещо такова. Днес проверих в един магазин на Красно село и ми обявиха цена за комплект широки брони - 100 лв :shock: Интересува ме това нормална цена ли е, и как точно се монтират броните :oops: ако някой може да ми обясни. Благодаря предварително :)

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Пет 08 юли 2005 20:55

Виж тукилитукза подробности как да си сложиш бронята. Мисля :? че в тези менюали имаше доста добре обяснено и показано нагледно как се сменя.

AngelG
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот AngelG » Пет 08 юли 2005 21:57

Къде е Красно село по-точно, че не успях да го намеря на картата в нета дори!
Интересува ме от къде да си купя комплект широки брони - Голф 2... Цена 100 лв. ???

Потребителски аватар
sve_vw
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sve_vw » Пет 08 юли 2005 22:24

Значи , може би съм пропуснал да кажа , че е в СОфия :oops: караш по бул.България от НДК по посока Бояна и на крастовището на България и бул.Гоце делчев завиваш на дясно. Малко преди първия светофар от дясно има едно магазинче на коети пише авточасти за VW и audi. Казаха по поръчка за един ден и ги получажаш :wink: Ако решиш да взимаш пиши едно ЛС да ги видя моля те :)

Потребителски аватар
sve_vw
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sve_vw » Пет 08 юли 2005 22:31

Muncho написа:Виж тукилитукза подробности как да си сложиш бронята. Мисля :? че в тези менюали имаше доста добре обяснено и показано нагледно как се сменя.

Не намерих нищо за това как се монтират броните :( . Ако някой знае нещо повече, се надявам да ми помогне!

Потребителски аватар
Bojo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bojo » Съб 09 юли 2005 1:57

Абе имаше нещо, че болтовете дето държат бронята са отстрани и се развиват откъм двигателя. Само се разхлабват и бронята се изтелгля. Тя е на релси в краищата. и трябвало двигателя да е подпрян отдолу- защо не разбрах :). Виж пак и дръги да ти кажат щот да не направим сакатлък някъф :)

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Съб 09 юли 2005 12:33

абе тая цена да не е без рогите?

Потребителски аватар
GTI 16
Автомобил:
Двигател:

broni

Мнениеот GTI 16 » Съб 09 юли 2005 13:44

тая цена е за пласмасите сигора
тая пласмаса се зака4а за основата и с едни джаджи за калника,тясна и 6ирока броня са с разли4ни основи
основата се зака4а на роговете отпред и отзад с по 4 болта 17 ки(4 отпред и 4 отзат)
не е трудно но за пурви пут като го правих ми се е... маиката :idea:

Потребителски аватар
KRIS
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KRIS » Пон 11 юли 2005 11:06

Мисля, че бронята трябва да се смени в комплект с основата. Също така отстрани на калниците има разлики в държачите - на широките брони са по-големи елипсовидни, а на тясната броня са кръгли.
Успех! :wink:

Потребителски аватар
Burn
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Burn » Съб 05 яну 2008 23:50

Колеги предварително се извинявам за ако не задавам въпроса на правилното място ама съм нов. таа въпроса ми е: имам Сироко ГТХ и искам да сложа широки брони от голф 2, но не знам откъде да намеря такива от добрич съм и обиколих вс морги ама няма?

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”