Каква антивирусна на Win2000 Server
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Каква антивирусна на Win2000 Server
Kaspersky не става. Какво да сложа.
- Ice___Cool
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Бих ти препоръчал МНОГО горещо Symantec Antivirus 9.0
За момента най-добрата анти вирусна, която аз лично съм тествал.
Не знам дали ще ти е полезно, но има опция да бъде инсталирана на един компютър като сървър и да обслужва други компютри на които е инсталирана като клиент.
Заема минимални ресурси от Windows, има си напълно редовни updates, емейл съпорт...
Само не бъркай Symantec AV с Norton AV, нищо че са принципно една и съща фирма.

Не знам дали ще ти е полезно, но има опция да бъде инсталирана на един компютър като сървър и да обслужва други компютри на които е инсталирана като клиент.
Заема минимални ресурси от Windows, има си напълно редовни updates, емейл съпорт...
Само не бъркай Symantec AV с Norton AV, нищо че са принципно една и съща фирма.
- Miki
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
mucho написа:има само една NOD32... нортън съкс
Много обичам подобни неподплатени изказвания.
Аз пък казвам Norton Antivirus Corporate Edition. NOD32 съкс.
А сега де.
Сега сериозно: NOD32 не е съкс, но NAV СЕ е по-добра.
Ето ви една анкета:
http://hardwarebg.com/forum/showthread. ... 3%F1%ED%E0
- mucho
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Miki написа:mucho написа:има само една NOD32... нортън съкс
Много обичам подобни неподплатени изказвания.
Аз пък казвам Norton Antivirus Corporate Edition. NOD32 съкс.
А сега де.
Сега сериозно: NOD32 не е съкс, но NAV СЕ е по-добра.
Ето ви една анкета:
http://hardwarebg.com/forum/showthread. ... 3%F1%ED%E0
и аз ноу обичам и затва ги праа, а ти кво нещо се засегна ли?!

единствения може би недостатък (за мен лично не е проблем) е, че му е млако голем'чък ъпдейта, но затва пък е много много редовен
айде със здраве и по-леко с нервите, един живот живейм

п.п. а забрайх да каа, че таа анкетка дет си постнал от хардваребг.цом е леко смешна

- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
AVG free
http://www.grisoft.com/
http://www.grisoft.com/
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сложих НОД, и интересното е че нищо не хвана.
Проблема е следния: Има едно ПС със Уин2000 което се използва за рутер и шаринг на нет. Към него са вързани още 2-3 компа. На този на който аз работя досега имаше Касперски /който бях изключил за известно време/. Забелязах че без да правя нищо се върти страшен трансвер от мойто ПЦ към рутера и по едно време касперския пищи че от ИП 192.168.0.1 се опитва някой да влезе в мойто ПЦ. 192.168.0.1 се явява рутера. После ми излиза съобщение че нещо станало с LSASS и се появява един прозорец с брояч в който пише че след 30 секунди системата ще се shut down-не.
Какво да правя. На рутера има НОД който нищо не хвана.
На моя има Касперски, НОД, АВГ фрее. Нямам файъруол нито на моя нито на рутера защото още не съм решил какво да сложа. Преди ползвах zone alarm обаче почна да ми прави мизерии.
Другото интересно е, че през internet explorer-a неще да отваря страници а през firefox няма проблеми.
Проблема е следния: Има едно ПС със Уин2000 което се използва за рутер и шаринг на нет. Към него са вързани още 2-3 компа. На този на който аз работя досега имаше Касперски /който бях изключил за известно време/. Забелязах че без да правя нищо се върти страшен трансвер от мойто ПЦ към рутера и по едно време касперския пищи че от ИП 192.168.0.1 се опитва някой да влезе в мойто ПЦ. 192.168.0.1 се явява рутера. После ми излиза съобщение че нещо станало с LSASS и се появява един прозорец с брояч в който пише че след 30 секунди системата ще се shut down-не.
Какво да правя. На рутера има НОД който нищо не хвана.
На моя има Касперски, НОД, АВГ фрее. Нямам файъруол нито на моя нито на рутера защото още не съм решил какво да сложа. Преди ползвах zone alarm обаче почна да ми прави мизерии.
Другото интересно е, че през internet explorer-a неще да отваря страници а през firefox няма проблеми.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”