измъкна се от ръчката...сеа ръчката си играе свободно и е оделена от жилото...а самото жило го дърпах малко за съчмата с едни клещи и почна малко по малко (трудно но все пак) да се измъква и спрях щот се панирах...
някви идеи как да си отворя предния капак, щот пак ми се е отворил карбуратора(капачките не са затегнати здраво)...
лошото е 4е ако има някъв вариант през решетката отпред - той ше отпадне, понеже съм със залупения капак дето я покрива почти цялата...и е шитт...плийз хелп ме
тенкю

жилото на предния капак...
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Re: жилото на предния капак...
bate_pe60 написа:измъкна се от ръчката...сеа ръчката си играе свободно и е оделена от жилото...а самото жило го дърпах малко за съчмата с едни клещи и почна малко по малко (трудно но все пак) да се измъква и спрях щот се панирах...
някви идеи как да си отворя предния капак, щот пак ми се е отворил карбуратора(капачките не са затегнати здраво)...
лошото е 4е ако има някъв вариант през решетката отпред - той ше отпадне, понеже съм със залупения капак дето я покрива почти цялата...и е шитт...плийз хелп ме
тенкю
извади емблемата VW отпред и бръкни оттам до ключалката- с бутане може и да стане да я отвориш...
- bate_pe60
- Автомобил:
- Двигател:

начи през емблемата е трудна работа...щото, верно в гаража го погледнете тасманийския...мъкава работа...
иначе за клещите не знам, шубе ме е , издърпва се самото жило без кожуха...тва ме притеснява да не го измъкна цялото и да стане беля да треа да купувам ново... иначе нема проблеми ше си купя едни клещи за таа цел само

- joker
bate_pe60 написа::D
начи през емблемата е трудна работа...щото, верно в гаража го погледнете тасманийския...мъкава работа...
иначе за клещите не знам, шубе ме е , издърпва се самото жило без кожуха...тва ме притеснява да не го измъкна цялото и да стане беля да треа да купувам ново... иначе нема проблеми ше си купя едни клещи за таа цел само
Абе защо не направиш тази кола с по-човешки вид.....защото така прилича на инкасатор от Енергото..... затворил очи и уши и само ти обира паричките....
Ако пък нямаш проблеми с охлаждането заплюй ме!Решиш ли случайно да излизаш с тази кола в чужбина не ходи в Анадола..докато се усетиш и ще ти лепнат задницата....много е бяла и апетитна...
- bate_pe60
- Автомобил:
- Двигател:
joker написа:bate_pe60 написа::D
Ако пък нямаш проблеми с охлаждането заплюй ме!
досега никога не съм имал проблеми с охлаждането...не съм стигал нормална работна температура, винаги е била под нормалното...
ръ4но охлаждане бате..с едно бутонче се пуска перката...има си 2 степени...първата е за нормални хора, които си карат по правилника (демек върти нормално)...втората...тва е за изруди бате...за олигофрени...върти та ше излети...аз си карам на 2-рата естествено

лошото е като забраа да я спра...на другия ден, сещай се как събирам комшии да бутаме

- joker
bate_pe60 написа:някой може ли да постне картинка с устройството на ключалката на предния капак за голф2 ...щото 2 дни бърках с една отверка която специално си купих, тънка дълга плоска...ама уви, не моа да напраа нищо...виждам нещо едвам едвам ама не съм сигурен 4е е това което ми трябва и ръчкам напосоки....МЕРСИ
Това става с огледалце и фенерче...ще видиш всичко и няма да има нужда да ровиш на сляпо като начинаещ гинеколог!!!!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”