AUDI-A3 1,8T добро ли е като кола?
AUDI-A3 1,8T добро ли е като кола?
един приател ще взима такова ,със всички екстри без кожа е!9 750лв. с пълно каско и чисто ново mp3 паинер,нов внос не е пипано нищо да се тунингова по него,както си е излезло от завода!наи вече този мотор добър ли е?и какво е слабото място на тази кола точно?
- realityman
- Автомобил:
- Двигател:
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
колата е 98 година на края!и според мене си заслужава!пълен самолет и перфектно състояние,внос от Швеицария!като махна току що направеното пълно каско и чисто новото CD паинер,то си става 8 800лв,!наи се чудим с приятела дали не е много цената?направо ми се кара такава кола много ,ама ми е много пари на мене и затова аз сам си с Голфи!но кода на двигатела не го знам(1,8Т-5V)така пише на кората на двигатела,150 коня казва че е собственика!дано е правилен избора че 80% момчето я взима!
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
значи каското виж дали не е на вноски. Ако е платено цялото и е застрахована на 9500 лв. то само каското е 650 лвgolf33 написа:колата е 98 година на края!и според мене си заслужава!пълен самолет и перфектно състояние,внос от Швеицария!като махна току що направеното пълно каско и чисто новото CD паинер,то си става 8 800лв,!наи се чудим с приятела дали не е много цената?направо ми се кара такава кола много ,ама ми е много пари на мене и затова аз сам си с Голфи!но кода на двигатела не го знам(1,8Т-5V)така пише на кората на двигатела,150 коня казва че е собственика!дано е правилен избора че 80% момчето я взима!
каското е оценено на 11 500 лв.,но не питахме дали е на вноски(но маи е цялото-щото колата не е за продаване по принцип)!мен ме кефи и се радвам че моя приятел ше я вземе!мислех че ще гори много, но този мотор ще иска малко газ да върви,и собственика вика че му е горила с 120км/ч-7/100 95H!аз лично исках да е TDI ма това бяга повече от TDI!мерси на всички колеги за мненията!!!!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”