batmilko написа:мнго е възможно да минеш покрай 20 голфа, да огледаш 19 от тях за стикери, а то да има такива на 20-тия

tskostov написа:колеги как да е нямало никой в ахтопол и синеморец........ а и в лозенец.....20 дена обикалях по тия трите града!!! спах малко в лозенец,после малко в ахтопол,и накрая пак в лозенец,а бачках в една кръчма на плажа в синеморец 4 дена в седмицата!!!!
hooligans написа:dude написа:аз в китен засичах хоолигана с полото арлекин
и един червен голф Р 6001 със стикер, ама си пиех бирата, и не съм се напъвал да ги гоня
и не викна да се напиеме ? ебати колегиалността
и аз засичах тоя червен голф ама бех с джапанките и немам свирка
веселин написа:tskostov написа:колеги как да е нямало никой в ахтопол и синеморец........ а и в лозенец.....20 дена обикалях по тия трите града!!! спах малко в лозенец,после малко в ахтопол,и накрая пак в лозенец,а бачках в една кръчма на плажа в синеморец 4 дена в седмицата!!!!
Тва в южния край на плажа до дърветата ли?Май не съм ти мяркал голфа - сложи и стикер - иначе как да разбера
tskostov написа:веселин написа:tskostov написа:колеги как да е нямало никой в ахтопол и синеморец........ а и в лозенец.....20 дена обикалях по тия трите града!!! спах малко в лозенец,после малко в ахтопол,и накрая пак в лозенец,а бачках в една кръчма на плажа в синеморец 4 дена в седмицата!!!!
Тва в южния край на плажа до дърветата ли?Май не съм ти мяркал голфа - сложи и стикер - иначе как да разбера
точно там,ама съм танцьор и бачках на програма там само вечерно време,така че ако не си ходил там след 7 вечерта е обяснимо,въпреки че и през деня паркирах там,щото ходех на плаж в синеморец.....нз защо не си ме видял -ИМАМ СТИКЕРИ НА ЗАДНИЯ ДЖАМ (стикер от големите) и на страничните задни -малки джамчета!!! просто случайност е че не си ме видял!!!бачках там всеки понеделник сряда петък и събота!!! а между 8-ми и 18-ти ходех там на плаж почти всеки ден!!
веселин написа:tskostov написа:веселин написа:tskostov написа:колеги как да е нямало никой в ахтопол и синеморец........ а и в лозенец.....20 дена обикалях по тия трите града!!! спах малко в лозенец,после малко в ахтопол,и накрая пак в лозенец,а бачках в една кръчма на плажа в синеморец 4 дена в седмицата!!!!
точно там,ама съм танцьор и бачках на програма там само вечерно време,така че ако не си ходил там след 7 вечерта е обяснимо,въпреки че и през деня паркирах там,щото ходех на плаж в синеморец.....нз защо не си ме видял -ИМАМ СТИКЕРИ НА ЗАДНИЯ ДЖАМ (стикер от големите) и на страничните задни -малки джамчета!!! просто случайност е че не си ме видял!!!бачках там всеки понеделник сряда петък и събота!!! а между 8-ми и 18-ти ходех там на плаж почти всеки ден!!
Еми ние семейно бяхме от 20-ти до 26 - ама 3 пъти сме били на плаж в Синеморец само - Силистар е върха - кеф ти душ,съблекалня и въобще - райско кътче