Егати каръка,да не засека нито един колега по морето.

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
tskostov
Автомобил: Seat Ibiza MK III 2002
Двигател: 1.4 16V
Контакти:

Мнениеот tskostov » Вто 28 авг 2007 13:02

batmilko написа:мнго е възможно да минеш покрай 20 голфа, да огледаш 19 от тях за стикери, а то да има такива на 20-тия :twisted:

:) да може и така да се получи.....но ние ще разчитаме на случайността!!! :) 8)

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Вто 28 авг 2007 13:03

разчитайте, радвайте са и после ше има в "кой-беше"...

аз те видях пред еди кое си заведение, ама много ме мързеше да ти се обадя
mhihi

Потребителски аватар
tskostov
Контакти:

Мнениеот tskostov » Вто 28 авг 2007 13:07

batmilko написа:разчитайте, радвайте са и после ше има в "кой-беше"...

аз те видях пред еди кое си заведение, ама много ме мързеше да ти се обадя
mhihi

колега....разбрахме се :) дай да спираме със спама по темичката на добрия колега от който си взех стикерчетата!!!! :beer

Потребителски аватар
dude
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dude » Вто 28 авг 2007 13:18

аз в китен засичах хоолигана с полото арлекин
и един червен голф Р 6001 със стикер, ама си пиех бирата, и не съм се напъвал да ги гоня

Потребителски аватар
Dessi
русият голф
Автомобил: VW Golf 2002
Двигател: 1.9 TDI ASZ
Контакти:

Мнениеот Dessi » Вто 28 авг 2007 13:18

Jerom написа:За сметка на тва в Китен имаше :lol:

Видях те аз видях те.

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Вто 28 авг 2007 13:41

И аз за няколкото дни по морето незасякох никой съфорумник.Доста обикалях по Бургас,Равда,Созопол,Китен и Приморско но незасякох никой :(

Потребителски аватар
reinhard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот reinhard » Вто 28 авг 2007 14:06

Аз по северната дъга пътувах никой не срещнах :dontknow:

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Вто 28 авг 2007 17:49

tskostov написа:колеги как да е нямало никой в ахтопол и синеморец........ а и в лозенец.....20 дена обикалях по тия трите града!!! спах малко в лозенец,после малко в ахтопол,и накрая пак в лозенец,а бачках в една кръчма на плажа в синеморец 4 дена в седмицата!!!!

Тва в южния край на плажа до дърветата ли?Май не съм ти мяркал голфа - сложи и стикер - иначе как да разбера :oops:

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Вто 28 авг 2007 17:57

Аз напоследък поне веднъж седмично ходя в София а не виждам нито един колега.Ако видите Астра с надпис Мартинели свиркайте.Ако съм аз ще махам :)

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Вто 28 авг 2007 19:20

dude написа:аз в китен засичах хоолигана с полото арлекин
и един червен голф Р 6001 със стикер, ама си пиех бирата, и не съм се напъвал да ги гоня

и не викна да се напиеме ? ебати колегиалността :lol:

и аз засичах тоя червен голф ама бех с джапанките и немам свирка :oops:

Потребителски аватар
веселин
Контакти:

Мнениеот веселин » Вто 28 авг 2007 19:24

hooligans написа:
dude написа:аз в китен засичах хоолигана с полото арлекин

и не викна да се напиеме ? ебати колегиалността :lol:

и аз засичах тоя червен голф ама бех с джапанките и немам свирка :oops:

Ми купи си - за 20 лева много хубави продават :oops: :oops: :oops: :stumm spam

Потребителски аватар
tskostov
Контакти:

Мнениеот tskostov » Вто 28 авг 2007 19:55

веселин написа:
tskostov написа:колеги как да е нямало никой в ахтопол и синеморец........ а и в лозенец.....20 дена обикалях по тия трите града!!! спах малко в лозенец,после малко в ахтопол,и накрая пак в лозенец,а бачках в една кръчма на плажа в синеморец 4 дена в седмицата!!!!

Тва в южния край на плажа до дърветата ли?Май не съм ти мяркал голфа - сложи и стикер - иначе как да разбера :oops:

точно там,ама съм танцьор и бачках на програма там само вечерно време,така че ако не си ходил там след 7 вечерта е обяснимо,въпреки че и през деня паркирах там,щото ходех на плаж в синеморец.....нз защо не си ме видял -ИМАМ СТИКЕРИ НА ЗАДНИЯ ДЖАМ (стикер от големите) и на страничните задни -малки джамчета!!! просто случайност е че не си ме видял!!! :) бачках там всеки понеделник сряда петък и събота!!! а между 8-ми и 18-ти ходех там на плаж почти всеки ден!! :)

Потребителски аватар
веселин
Контакти:

Мнениеот веселин » Вто 28 авг 2007 21:02

tskostov написа:
веселин написа:

точно там,ама съм танцьор и бачках на програма там само вечерно време,така че ако не си ходил там след 7 вечерта е обяснимо,въпреки че и през деня паркирах там,щото ходех на плаж в синеморец.....нз защо не си ме видял -ИМАМ СТИКЕРИ НА ЗАДНИЯ ДЖАМ (стикер от големите) и на страничните задни -малки джамчета!!! просто случайност е че не си ме видял!!! :) бачках там всеки понеделник сряда петък и събота!!! а между 8-ми и 18-ти ходех там на плаж почти всеки ден!! :)

Еми ние семейно бяхме от 20-ти до 26 - ама 3 пъти сме били на плаж в Синеморец само - Силистар е върха - кеф ти душ,съблекалня и въобще - райско кътче

Потребителски аватар
tskostov
Контакти:

Мнениеот tskostov » Вто 28 авг 2007 21:37

веселин написа:
tskostov написа:
веселин написа:

Еми ние семейно бяхме от 20-ти до 26 - ама 3 пъти сме били на плаж в Синеморец само - Силистар е върха - кеф ти душ,съблекалня и въобще - райско кътче

ееее разминали сме с плажа,аз от 18-ти до 26-ти ходих само на работа в синеморец.....и между другото там плажа е доста добър....хич не е пренаселен,сравнително чистичко е ,и водата е просто на стъкло!!! :)

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Вто 28 авг 2007 21:53

Яз у Китен нафотах сигур над 60 различни VW-та, ама псуто нямаше никой с лепенка. То и аз все се каня да залепя на сеат-а, ама в Русе нещо все не уцелвам де да си направя, на офис 1 ми искаха 20 лв да ги е..

Върни се в “ОФФ-Топик - други”