Здравейте, имам флаш памет която е логически разделена на два дяла...единият от които 1,44Мб. другия остатъка до 512Мб.... Така я купих но сега искам да обидиня двата дяла и да излиза като един дял...Може ли да стане това...и как...
Фактически като я бутна в в слота ми излизат два мобилни диска...а искам да излиза един...
Преформатиране на флаш памет ..как и с какво..?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- pit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тази флаш е фабрично направена на два дяла, първия е записан така, че да не можеш да го изтриеш.На него има програма с помощта на която можеш примерно да си запишеш папка "Favourits"и мисля може и разни други твои настройки.Идеята е като отидеш на друг комп. слагаш флаша, и в браузера ти се появяват всичките любими страници, също и настройките за пощата примерно ако е през POP3 настроена да се тегли на компютъра ти през Outlook.
pit написа:Тази флаш е фабрично направена на два дяла, първия е записан така, че да не можеш да го изтриеш.На него има програма с помощта на която можеш примерно да си запишеш папка "Favourits"и мисля може и разни други твои настройки.Идеята е като отидеш на друг комп. слагаш флаша, и в браузера ти се появяват всичките любими страници, също и настройките за пощата примерно ако е през POP3 настроена да се тегли на компютъра ти през Outlook.
Според мен тоя дял 1.44 е направен да симулира 1 брой дискета. Но за по-старите флашове поначало имаше инструкция да не им се прави цепене на дялове. В крайна сметка с 1 мб повече или по-малко каква файда? Сега сигурно си с 512 мб по-малко

- mafiota
- Автомобил: Audi A6 C5
- Двигател: APU
Ами колега питаи, аз така на сама глава си пре***х едно МП3
Обикновенно трябва със флашката да има програмка за форматиране, ако няма без проблем Може да се изтегли. Погледни сайта по-доло, тои е за МП3 -та, но ми се струва че и при флашките е същото.
http://www.mympxplayer.org/viewtopic.php?p=13762#13762
Обикновенно трябва със флашката да има програмка за форматиране, ако няма без проблем Може да се изтегли. Погледни сайта по-доло, тои е за МП3 -та, но ми се струва че и при флашките е същото.
http://www.mympxplayer.org/viewtopic.php?p=13762#13762
Върни се в “ОФФ-Топик - други”