Искам да питам ако си сложа спортен филтър за Г3 GTI къде или по какъв начин се слага дебитометъра
ако някой знае ще съм благодарен да ми каже
пишете на ЛС
спортен филтър
- Golfa e lud
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: СПОРТЕН ФИЛТЪР
bobo_wv3GTI написа:Искам да питам ако си сложа спортен филтър за Г3 GTI къде или по какъв начин се слага дебитометъра

Слага се преди дебитомера. Трябва ти и въздуховод за студен въздух от маската или някой отвор /халогенни.
Здравейте, не зная дали пиша в правилния раздел, ако не е, моля модераторите да изтрият поста - но все пак имам следния въпрос- днес си взех голф 3 гти 2.0 - 115 к.с. - колата е със спортен филтър - не е панелен - възможно ли е от филтъра двигателя леко да вибрира (абе имам чувството че на моменти работи на 3 цилиндъра), или да е от свещ - държи си иначе 800 оборота и стрелката не помръдва, като натисна леко педала на газта около 1000 оборота двигателя заспива(няма вибрации)- иначе си върви доста прилично - реших да я тествам, върви си с 210км - повече не съм натискал.
Последна промяна от спатия77 на Вто 03 фев 2009 21:15, променено общо 1 път.
- npachovski
- Автомобил:
- Двигател:
Може да е тампон на двигатела, а това дето викаш сякаш работи на 3 цилиндъра може да е хиляди работи....
Мерси за бързия отговор - задавам тоя въпрос понеже за първи път карам кола със спортен филтър и ми направи впечатление че на въздуховода след филтъра има датчик, който е на два кабела и не е закрепен никъде. Намира се между филтъра и дебитомера.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”