Смяна гарнитура на главата-малко снимки и въпроси!

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
gogul
Автомобил:
Двигател: 1989
Контакти:

Мнениеот gogul » Вто 28 авг 2007 22:24

За отлаганията и за така си мислех-баси газта -нотмално ли е?
За набиване на водачите-да -ще пробвам загряване на главата,охлаждане водачите ,пък като не тръгне работата-на майстор,ама нали трябва и аз да се уча :D
Относно клапаните имам опит и като гледам само един изпускателен има леки язви,надявам се пастата да ги вземе.
Благодаря!

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Вто 28 авг 2007 22:35

Не знам какъв опит имаш ама внимавай,защото аз патих от регулиране на клапаните5000 км след основен ремонт ми изгоряха изпускателните клапани :banghead: ,а майстора който ми прави главата преди месец обърна ангренажното колело :evil:

Потребителски аватар
Ronin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ronin » Вто 28 авг 2007 23:17

Смело с паста по клапаните(ако можеш на ръка,не използвай бормашина макар че аз ползвам) ,докъто се махнат язвите ако има такива....покарай колата малко на бензин след ремонта заради клапаните докъто се сработят и после с пропан бутана....желателно е
Относно белия нагар споко и аз имам от газта(Само че на Опела ми) и другите имат ! :D

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Вто 28 авг 2007 23:42

Ronin написа:Смело с паста по клапаните(ако можеш на ръка,не използвай бормашина макар че аз ползвам) ,докъто се махнат язвите ако има такива....покарай колата малко на бензин след ремонта заради клапаните докъто се сработят и после с пропан бутана....желателно е
Относно белия нагар споко и аз имам от газта(Само че на Опела ми) и другите имат ! :D

Колко време трябва да се кара на бензин?

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”