Леко с мотористите
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз нямам нищо против мотористите.Ама ма***у д***а,мислете малко с празните си тикви.Качили ми се някви пичове без каски,без предпазно облекло,без да карат на фарове,само по обикновени дрехи (гащи и тениска) и дават газ и карат пред спирките на задна гума с много превишена скорост.Да не пиша,че съм виждал и моторист по чехли
.Т'ва в Плд.Аз и десет очи да имам не мога да видя как зад мен ми минава мотор със 110 км/ч в града.
То животът си е техен,ама аз не искам заради присъствието на зеленото ми голфче на пътя да стане някоя беля с мотор и после да ме съдят...
Разбирам,кеф е,просто да се внимава повече.И винаги с каска и екип.

То животът си е техен,ама аз не искам заради присъствието на зеленото ми голфче на пътя да стане някоя беля с мотор и после да ме съдят...
Разбирам,кеф е,просто да се внимава повече.И винаги с каска и екип.
- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Камикадзета!!!!
Но и държата е виновна половината карат без категория другата половина взема същата с/у съответната сума и никво обучение никъв контрол.
Кат се метне на един мотор и после ми се фали как минал със 180 покрай куките и тогава се осетил че бил със 180.
Еми аз колко и да не искам да ударя моторист вероятноста това да направя е 50% по-голяма от колкото да одаря друг автомовил.
Ако имаш късмета да го видиш в огледалото почваш да се чудиш, къде да се навреш аджеба да му напрайш място и незнаеш от къде ще му скимне да заобикаля!!!
Оня ти ми падне 2-3 пъти и аре мотора без мигачи ми зако саму то и без туй не ги пуска.
Аз от почти 6 години вече съм шофйор и как пък не видях един дето да кара по правилника в града. Най-малкото да кара посредата на платното, той все ще е в лево или в десно повъзможност в най-мътвата точка ще застане. Е аз искма да им дам път да бегат напред да си трошат главите ако искат, а те ми се крият в мътрвите точки и накрай хоп изненада тоз от де се взе ами ко бех тругнал да се престроявам 5 сек по-рано?!?!?!
Но и държата е виновна половината карат без категория другата половина взема същата с/у съответната сума и никво обучение никъв контрол.
Кат се метне на един мотор и после ми се фали как минал със 180 покрай куките и тогава се осетил че бил със 180.
Еми аз колко и да не искам да ударя моторист вероятноста това да направя е 50% по-голяма от колкото да одаря друг автомовил.
Ако имаш късмета да го видиш в огледалото почваш да се чудиш, къде да се навреш аджеба да му напрайш място и незнаеш от къде ще му скимне да заобикаля!!!
Оня ти ми падне 2-3 пъти и аре мотора без мигачи ми зако саму то и без туй не ги пуска.
Аз от почти 6 години вече съм шофйор и как пък не видях един дето да кара по правилника в града. Най-малкото да кара посредата на платното, той все ще е в лево или в десно повъзможност в най-мътвата точка ще застане. Е аз искма да им дам път да бегат напред да си трошат главите ако искат, а те ми се крият в мътрвите точки и накрай хоп изненада тоз от де се взе ами ко бех тругнал да се престроявам 5 сек по-рано?!?!?!
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
ама точно това е гршката....не им правете път!!! нека те сами да си намерят откъде да минат.....аз веднъж направих тая грешка на цариградско.....карам бързо /не казвам с колко за да няма пак изцепки/ в лявата лента и гледам в огледалото как се приближава мотор супер бързо....залепя ми се за бронята.....и решавам да мина малко в дясно за да му направя път да мине /неможех да вляза изцяло в дясната лента понеже в дясно имаше много коли, които фактически аз изпреварвам/ и поглеждам в огледалото
него го няма
гледам в лявото няма го
гледам в дясното той набил спирачки и криволичи по платното, щото решил да ме минава отдясно
еми щях да го пречукам без да искам 

- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
винаги ще има фенове на бързите мотори, обаче карат безумно и супер безотговорно
от оня ден.............. минавайки Аспаруховия мост посока Варна двама младежа в един пистов застигат изпредварващ колона автомобил , оня след изпреварването се престроява в дясно, онез ми ти застават на джама му в движение с около 90 км/ч и тоз отзад му чука в стъклото на вратата и му показва
и след това рязко газ и изчезват напред
без думи

от оня ден.............. минавайки Аспаруховия мост посока Варна двама младежа в един пистов застигат изпредварващ колона автомобил , оня след изпреварването се престроява в дясно, онез ми ти застават на джама му в движение с около 90 км/ч и тоз отзад му чука в стъклото на вратата и му показва

без думи

- madcap
- Кенанския лъв
- Автомобил: 1990 VW Golf 2
- Двигател: APP turbo
- Контакти:
andro_ написа:Разбирам,кеф е,просто да се внимава повече.И винаги с каска и екип.
Да така и трябва да е, ама има мамини убавци дет си мислят че на тях нема да им се случи такова нещо, и се правят на карачи и после в статистиката, а старите моторджий са по пекани, е ако и него не го е напекло мноо мноо
- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
Това е превозното средство на което последно ще се кача... но лошото е че покрай тяхните "лудории" загиват и невинни хора. Преди седмица имаше катастрофа преди разклона за овча купел между опел кадет и мотор... Мотора беше ударил кадета странично и 2-те врати от лявата страна ги нямаше... моториста беше целия в кръв а водача на автомобила лежеше вътре починал и имаше локва с кръв под колата... нямам нищо против мотористите НО защо трябва да стане катастрофа за да се замислите малко ?! Като се качите на магистралата карайте (не че там 200++ е разумна скорост но...) поне в града карайте с нормална скорост защото се избиваме като кучета
Това е истината за съжаление!

добре аз съм сигорно единствения който ще си признае-
умирам заради мотор,карам като луд с мотор ама кво да правя кефа си е кеф.
и стига сте се правили на безгрешни,все едно не правите понякога неправилни маневри или пък не се блъскате с коли.
същото е с мотор само малко повече боли
повече хора са умрели в катастрофи с коли от колкото с мотори
умирам заради мотор,карам като луд с мотор ама кво да правя кефа си е кеф.
и стига сте се правили на безгрешни,все едно не правите понякога неправилни маневри или пък не се блъскате с коли.
същото е с мотор само малко повече боли

повече хора са умрели в катастрофи с коли от колкото с мотори
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”