За на сухо, писах...ядат асфалт...
Летни гуми - кои според вас са най-добрите
- Vlad777
- King of the Road

- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
20vTurbo написа:Само да добавя, че съм много доволен от новите ми Dunlop Sport Maxx. Много прецизна гума, с директен превод от волана. Стабилна и при по-високи скорости (170 - 200 км/ч) и държи много на мокро и още повече на сухо. Не хидропланира лесно при газане в по-дълбока вода при високи скорости. Не е много шумна. За сега не съм открил недостатъци. Предполагам че няма да издържи много километри, но това е нормално за този вид спортни гуми.
И аз съм фен на Дънлоп. Зимата карах със уинтер спорт 3д, а сега за отпред взех ФастРеспонс (това е нов модел от тази година).
Скоро излезе и Sport Maxx GT, което според всички отзиви е уникална гума.
За тези, които знаят английски - ето една статия за фастреспонс и макс ГТ:
http://www.driversknow.co.uk/article/?id=36
- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
Letajanta написа:ас карам с малоя ФУТУРА ПРИМАТО 205 60 15 и съм страшно доволен държи се перфектно и на сухо и мокро за цена качество мисле че е перфектна
Колега, можеш ли да дадеш малко инфо къде в Пловдив мога да ги намеря тези гуми? а цената каква е? Интересувам се от този - 195/70/15 размер. Някакви отзиви?
- koko71
- Автомобил:
- Двигател:
Ludia написа:ами тука има изброени доста марки гуми, но невиждам как могат да се сравняват Мишелин и Дебика, например.....
просто са в различни ценови и качествени групи ;)
а освен това и модела е от ОГРОМНО значение, не само производителя ;)
Колегата е мого прав с Дебика карат такситата, защото е много евтина. Аз в момента съм с Мишелин премиум 225/45 R17 91W и съм много доволен, добра устойчивост. Цената е доста притеснителна, но хубаво евтино няма
-
kibo_tom_8440
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB -2 0 4motion
- fre6kidice
- Автомобил:
- Двигател:
Как така само 1-2 са писали , че карат с Мишелин, изброяват се най различни марки и добри и слаби,а всъщност има най много гласове за Мишелин.Значи това е най добрата марка....и Гудиър разбира се. Аз карам с Мишелин Енерги 185/60/14 и сам много доволен, страшно лятна стабилна гума. Карам ги и на ниски температури, но на сухо и също се държат добре.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”