Кат-прехвърляне?????

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
tskostov
Автомобил: Seat Ibiza MK III 2002
Двигател: 1.4 16V
Контакти:

Мнениеот tskostov » Сря 29 авг 2007 22:18

niikoo_1 написа:
tskostov написа:
Golf 3 1.8 написа:Значи аз трябва да сменя само талона, без номера!Тва за данака 100% ли е да знам кво да правя????

мене ме върнаха заради данъка като регистрирах голфето!!! задължително го плати и носи бележката!!!! и гражданска задължително ......другите работи са си ясни :) успех

Кога е станало това, защото на мен и на хората около мен никой не им поиска бележка за данъка :?:

ами в кат враца мисля някъде около март месец тая година!!!

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Сря 29 авг 2007 22:26

Значи тук говорим за КАТ София, миналия месец на мен не ми искаха бележка за платен данък, не пишете просто така неща без да се уточняват, защото някой може да се подведе :wink:

Потребителски аватар
petko5
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: ААМ

Мнениеот petko5 » Чет 30 авг 2007 6:44

Golf 3 1.8 написа:Значи ,колеги ,колата е регистрирана отдавна в БГ и е с софийски номер ,просто се сменя собственика и нищо няма да се променя осеен талона!Последно трябва или не трябва данък?!? :roll:

Ако данака е платен за тази година - няма да плащаш, ако не е платен-трябва да го платиш.

Потребителски аватар
maiz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maiz » Чет 30 авг 2007 7:41

petko5 написа:
Golf 3 1.8 написа:Значи ,колеги ,колата е регистрирана отдавна в БГ и е с софийски номер ,просто се сменя собственика и нищо няма да се променя осеен талона!Последно трябва или не трябва данък?!? :roll:

Ако данака е платен за тази година - няма да плащаш, ако не е платен-трябва да го платиш.
Може и без да го плати , аз продадах джетата без да съм го платил.

ГLГLГL

Мнениеот ГLГLГL » Чет 30 авг 2007 8:59

Мисля че бележка за данък се иска при нотариуса - в договора май беше изброена, че е представена. Пък и то си е за твоя сметка - ако не видиш бележка, че е платен данъка, догодина ще плащаш ти и старите задължения на колата.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”