Важен въпрос, изискващ компетентен отговор!

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Green_Madness
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Green_Madness » Сря 29 авг 2007 13:06

auubau написа:spam Съжалявам за спам-а, но искам да ви опиша и други невероятно тъпи ситуации в сервизи на VW. Познат отива в сервиза на VW във Варна с Ауди А6 в гаранция, на което на 10000 км почнаха да му тракат спирачните апарати и онея му казали че те нищо им нямало, рейката и тя беше почнала да чука ама трябвало още д се развали че да му я сменяли. И това ако е оторизиран сервиз :a boi de човека ходи до Софийския сервиз и после го пратиха във Варненския с 1 ферман с части за смяна.

Аз и за сервиза за Ауди писах, там е извън контрол ситуацията - специално при мен горе-долу я бяха докарали до смяна на двигателя след 2 диагностики.

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Сря 29 авг 2007 13:11

Съжалявам за случката, колега, но в оторизираните сервизи е така! :evil:
Правят се на велики, като че ли там влизат коли, дето само софтуерно се ремонтират, мам... му!
Лежат на лврите, придавани им от думичката "Официален..." и това, че повечето хора смятат, че щом са ги опълномощили, значи всички са супер компетентни и така...

Потребителски аватар
jbussines
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jbussines » Сря 29 авг 2007 13:53

На тия им е все тая мене ме питат тогава точно не помнех колко дословно ми е километража те викат дай първите 3 цифри все тая.Но после може и да гледат ,колко е случайно това само те си знаят.

Потребителски аватар
mafiacartel
Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
Двигател: PG

Мнениеот mafiacartel » Сря 29 авг 2007 22:25

tonkicha написа:Доколкото разбирам си от София.Възможно е за това да са се отнесли така шот онзи може да им е някъв редовен и са решили, че може да се изебават с теб, което в никакъв случай не ги оправдава.Успех в София

Не просто днеска ми обесниха за какво става вапрос в тоя сервиз. На техниците ваобще неим пукало дали ще ти направят колата или не. С такива дребни и незначителни проблеми несе занимавали и оправяли предимно коли които били в гаранция както този "важен" клиент. Просто те са си на неква си заплата и боли ги оная работа дали ще останеш доволен от тях или не.Ще дойде друг все пак е представителство на VW доста заблудени хора си мислят че като отидат там и ще си разрешат проблемита ,но уви какво става точно обратното. Един случай има отива един колега да си сменя рейката ,но те му казват нищо и нямало ,но рейка ще има след 3 месеца тъй като трябвала да се поръча (турска,а не оригинална) и да изчака. И за рейката на Ауди А4 искали 3000 лв.

Потребителски аватар
Green_Madness
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Green_Madness » Сря 29 авг 2007 22:33

mafiacartel написа:
tonkicha написа:Доколкото разбирам си от София.Възможно е за това да са се отнесли така шот онзи може да им е някъв редовен и са решили, че може да се изебават с теб, което в никакъв случай не ги оправдава.Успех в София

Не просто днеска ми обесниха за какво става вапрос в тоя сервиз. На техниците ваобще неим пукало дали ще ти направят колата или не. С такива дребни и незначителни проблеми несе занимавали и оправяли предимно коли които били в гаранция както този "важен" клиент. Просто те са си на неква си заплата и боли ги оная работа дали ще останеш доволен от тях или не.Ще дойде друг все пак е представителство на VW доста заблудени хора си мислят че като отидат там и ще си разрешат проблемита ,но уви какво става точно обратното. Един случай има отива един колега да си сменя рейката ,но те му казват нищо и нямало ,но рейка ще има след 3 месеца тъй като трябвала да се поръча (турска,а не оригинална) и да изчака. И за рейката на Ауди А4 искали 3000 лв.

Сигурен бях, че е мътна нещо работата, дори като отидох за първи път се учудих защо един човек псуваше и крещеше като озверял в шоурума и го молеха да спре... Вчера и аз бях много зле с нервите там... :x :evil: :banghead: :a boi de :a boi de :a boi de

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”