ХАХАVento_Power написа:Както съм виждал слабото място на Ауди е че пушат прекалено много.Повечето случай като видя Ауди А3-А4-А6 по магистралата просто се смея-незнам мислех да взимам Ауди но се отказах като видях какво прават!
СМЕХ
Vento_Power написа:Както съм виждал слабото място на Ауди е че пушат прекалено много.Повечето случай като видя Ауди А3-А4-А6 по магистралата просто се смея-незнам мислех да взимам Ауди но се отказах като видях какво прават!
Madj0 написа:Vento_Power написа:Както съм виждал слабото място на Ауди е че пушат прекалено много.Повечето случай като видя Ауди А3-А4-А6 по магистралата просто се смея-незнам мислех да взимам Ауди но се отказах като видях какво прават!
ОДИ СЕ ГРЪМНИ . Кажи ми кола дизел дето да не пуши ? А за бензиновите ако са в ред забрави .........
Madj0 написа:На 60км и забоди 5-та и даи газ ... Не ми се спори бате ... Новите от магазина и те пушат ...
С рязко натискане на газ-та всичките изпушват
Апа тея Алфи бате как харчат мани мани Дизел 1.9JTD-S то по добре бензинова кола да си караш , 3TDI лапа по малко ....
realityman написа:абе няма какво да се лъжем сега пушат и то яко- като Икарусите от градския транспорт-не знам дали в София има още , ама тук си ги карат в Пловдив!
а сега сериозно: наистина пушат дизелаците и много ме дразнят. на няколко пъти карам зад такива аудита последното бе А6-98-99 и тръгна да изпреварва и аз след него и стана една тъмна индия както се казва- викам си баси аудиото, баси дизела направо ми начерни бялото голфче! по принцип дизелаци си пушат, ама ауди наистина прекаляват в това отношение.
ПП: тук все пак говорим за 1.8Т, а не за дизелово ауди!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 114 госта