Коя Нокия ще ми препоръчате..
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
ами Веско,то си пише кои са вредниVeso101 написа:LILO&STICH написа:и кво сега майсторе,батериите ли са вредни
Product Advisory: Nokia BL-5C battery
Your battery is not among those manufactured by Matsushita between December 2005 and November 2006 and your battery will not be replaced.
Thank you for checking your battery.
Смех![]()
![]()
Аве Митак, нещо не схванах, явно от влагата ми е омекнал мозъка.
Вредни са я, като ти гръмне до ухото!

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
ами нищо против,но както се знае сименс е достаназад с технологиите за гсм-и,ненапразно купуват разни други за да могат да наваксатkaiser666 написа:LILO&STICH написа:човека си пита за мед,ти му предлагаш захарkaiser666 написа:Аз ти препоръчвам нокия benq-siemens m81за по малко пари е не има всичко което се сетиш и е мноооооооооооооого здрав е няма инфраред
ама и с bluetooth се живее
Нещо против телефона ли?

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
LILO&STICH написа:ами нищо против,но както се знае сименс е достаназад с технологиите за гсм-и,ненапразно купуват разни други за да могат да наваксатkaiser666 написа:LILO&STICH написа:човека си пита за мед,ти му предлагаш захарkaiser666 написа:Аз ти препоръчвам нокия benq-siemens m81за по малко пари е не има всичко което се сетиш и е мноооооооооооооого здрав е няма инфраред
ама и с bluetooth се живее
Нещо против телефона ли?
Имаш ли идея какъв е телефона?

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
добре де,айде изреди какви неща толкова имаш на твоя.За тв-о е повече от ясно че немоеш го гледа.Дай да видим кво още си метнал на негоkaiser666 написа:Имаш ли идея какъв е телефона?Мога да ти кажа,че телефона няма грешка лепнал съм му една 512-ка и забравям за всичко.Снимки,като снимки много добре свири и не дрънчи има всякакви глупости единствено не мога да гледам телевизия.

- megalodon
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
LILO&STICH написа:има времеjoro_kem написа:LILO&STICH написа:Е50 в никакъв случай,много е бъгав софт-а.
ползвам е50 от няколко месеца и не съм имал никакви проблеми.нагледал съм се на Е50 със проблеми.Ту му заминават конактите ту цялото меню
Да, ако е made in Azerbaidjan. Ползвам такава нокия Е50 финландска от 5 месеца вече и съм страшно доволен. Може би съвсем леко се усеща по-бавен телефона, но пък е много стилен и функционален.
Харесва ми и 6300, но нямам особени наблюдения върху него. Знам че си струва.
Успех
Върни се в “ОФФ-Топик - други”