Колеги да ви помоля:
И аз чета дир.бг или newsinfo... както и другите информационни агенции.
Моля не копирайте всяка интересна новина тук във форума като нова тема.
Безсмислено е...
чак в последно време е дразнещо.
ако пускате новини, поне пускайте някакви такива, които трудно би могъл човек да ги открие, или са доста важно за хората тук...
Информационна агенция или копиране на новини
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
chefito написа:вили до някъде съм съгласен, но честно да ти кажа за мен лично е много приятно да обсъждам интересните за деня неща именно с колегите от форума...друг е въпроса че това е автофорум...и едва ли им е мястото тук...
чефи, 90 % от това не са новини, а слухове. чул недочул някой журналист и го изтипосал в агенцията......ама то и това е работата на инф агенции.......там е разликата м/у тях и фв форум

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Ludia написа:chefito написа:вили до някъде съм съгласен, но честно да ти кажа за мен лично е много приятно да обсъждам интересните за деня неща именно с колегите от форума...друг е въпроса че това е автофорум...и едва ли им е мястото тук...
чефи, 90 % от това не са новини, а слухове. чул недочул някой журналист и го изтипосал в агенцията......ама то и това е работата на инф агенции.......там е разликата м/у тях и фв форум
луд съгласен съм...казах само че мен лично ме кефи да обсъждам с вас нещата щото реално прекарвам повече време с форума от с който и да било друг....
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
chefito написа:Ludia написа:chefito написа:вили до някъде съм съгласен, но честно да ти кажа за мен лично е много приятно да обсъждам интересните за деня неща именно с колегите от форума...друг е въпроса че това е автофорум...и едва ли им е мястото тук...
луд съгласен съм...казах само че мен лично ме кефи да обсъждам с вас нещата щото реално прекарвам повече време с форума от с който и да било друг....
да, и мен ме кефи попринцип да си говориме глупости и празни приказки

- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
Стига бе Вили, да пускат, така не ми се налага да разглеждам n-на брой сайтове, а само един

Жена нарече прокурор „малоумник” - глоба 500 лв.
30 август 2007 / News.dir.bg
52-годишна жена отнесе 500 лв. глоба от Разградския районен съд за обида на прокурор и служители в местната прокуратура. Още толкова ще плати и за скриване на документ по съдебна преписка.
Санкцията бе наложена на Виолета Къшлова от София, съобщи Дарик. Престъпленията, по които е призната за виновна столичанката, са извършени през 2004 г. На 27 април в деловодството на Разградската районна прокуратура Къшлова скрила в джоба си докладна записка по преписка срещу нея. Когато документът бил открит в нея, тя отрекла да го е вземала, отправила обиди към прокурор и служители от прокуратурата, нарекла ги „малоумници, некомпетентни, некадърни, корумпирани, нямат нужното образование”.
За скриването на документа и за обидите Разградския районен съд реши да я санкционира с глоби от по 500 лв. Къшлова няма да обжалва решението, но заради отказ от правосъдие ще поиска от президента да я освободи от българско гражданство.
По думите й в основата на преписката срещу нея е статия, която публикувала във вестник „Континент” през 1998 г. Материалът бил озаглавен „Частните юридически факултети цъфтят под руините на съдебната власт”.
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ми вие пак си ги коментирайте..
ама нещата са придобили абсолютен новинарски характер..
заглавие, и някакъв линк вътре или максимум цитат с посочен линк..
няма дори изказване на мнение по въпроса...
не казвам че е забранено, не казвам че ще режа.. просто е досадно...
мани друго.. ми и по 2-3 се пръкват...
случвало се е и по 8 парчета... /w12 у голфа.../
ама нещата са придобили абсолютен новинарски характер..
заглавие, и някакъв линк вътре или максимум цитат с посочен линк..
няма дори изказване на мнение по въпроса...
не казвам че е забранено, не казвам че ще режа.. просто е досадно...
мани друго.. ми и по 2-3 се пръкват...
случвало се е и по 8 парчета... /w12 у голфа.../
- realityman
- Автомобил:
- Двигател:
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”