Полото

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
nennormalnoto
Автомобил:
Двигател:

Полото

Мнениеот nennormalnoto » Чет 30 авг 2007 9:11

Здравейте! Първо искам да се извиня, ако повтарям някоя темa, надявам се да ме поправите! Та както и да е! Аз съм въпросния абсолютно неразбиращ от коли, който залитна по Венто с автоматични скорости! Но не! Оказа се, че скоростите бяха попреебани и Вентото отпътува, за мое огромно съжаление! Та сега новото ми залитане е по едно сладко пОловерче! 1996г., 1,6ми! Искам да попитам скъпа ли е подмяната на окачването! Или по-точно горе долу как се държат цените на шарнири и техноподобните му, все така нужни за движение!:)
Защото един уж разбирач ми каза, че щом съм решил да си купувам мъник да си купя Корса! Била къде, къде по евтина и здрава(като изклучим гнилоча, но тои поне на тоя етап не ми е проблем-тенекиджията ми е братовчед и пари не взима)от Полото! И така! Надявам се че тук ще ме ориентирате, защото на ВАС разчитам
Технически неограмотен: uBaH

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Чет 30 авг 2007 10:31

половера го взимай пич - няма такава оса.
много радва с карането.
не са скъпи.

Потребителски аватар
vladko_g40
Автомобил: Audi A6 Audi 90
Двигател: AEB AAN
Контакти:

Мнениеот vladko_g40 » Чет 30 авг 2007 10:47

на мен лично полото повече ми харесва от корсата :wink: има нещо вярно, че на корсата частите са малко по-евтини, но не мисля, че е по-здрава - все пак си зависи и от шофьора де :D и предпочитам да дам 5 лева повече за шарнира на поло, отколкото 80 лева за прагове :D това все пак си е мое мнение :roll: полото е по-добрия избор

Потребителски аватар
B12Gold
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот B12Gold » Чет 30 авг 2007 10:56

Преди време и аз се колебаех м/у Корса и Поло. Карах ги и двете, но Полото радва повече при шофирането. На Корсата може да се по-евтини частите, но ще се чупи по-често (поне според мен). Избрах Полото и съм доволен. Пък и Корсата отвътре изглежда някак си по-евтино, докато Полото е по-солидно, отдалече личи, че са се постарали повече за интериора ....

AcidSouL
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот AcidSouL » Чет 30 авг 2007 20:22

да не правя нова тема..но един приятел си купи поло 1.4 98год но незнае колко коня е...с такъв двигател е -> http://forum.globcom.net/album_pic.php?pic_id=6691 ..някой да знае колко коня е ? 60 ?

Потребителски аватар
chy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chy » Чет 30 авг 2007 20:33

AcidSouL написа:да не правя нова тема..но един приятел си купи поло 1.4 98год но незнае колко коня е...с такъв двигател е -> http://forum.globcom.net/album_pic.php?pic_id=6691 ..някой да знае колко коня е ? 60 ?

кода на двг-то е важен-нека погледне в големия талон-първите 3 букви.И тогава ще имаш яснота :D

Потребителски аватар
Lizard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lizard » Чет 30 авг 2007 20:35

60 коня е да. Предполагам че е APQ, щото моя е АЕХ и нямам декоративен капак отгоре, а може и проста да съм нямал късмета да го наследя :)

AcidSouL
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот AcidSouL » Чет 30 авг 2007 20:46

ок ще погледнем 10x
ако е AEX колко ще е ?

Потребителски аватар
chy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chy » Чет 30 авг 2007 20:48

Lizard написа:60 коня е да. Предполагам че е APQ, щото моя е АЕХ и нямам декоративен капак отгоре, а може и проста да съм нямал късмета да го наследя :)

то пише :D
за 1.4 autodata-та пише 55 или 60 коня-та едно от двете!

Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Мнениеот Anbuch » Пет 31 авг 2007 0:41

Моето ЛИЧНО мнение е ,че корсата е констроирана по такъв начин ,че да и е лесен (и евтин ) ремонта ,а полото да издържа максимално дълго време без ремонт. Или от поло и корса в еднакво техницеско състояние е по-добре да избереш полото. Много по лесно е да намериш част от корса на автоморгите , отколкото от поло. Това е не малко придимство , но пък и говори за качествата на корсата :077: :lol: .

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”