Леко с мотористите

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Чет 30 авг 2007 0:38

da__buzz написа:добре аз съм сигорно единствения който ще си признае-
умирам заради мотор,карам като луд с мотор ама кво да правя кефа си е кеф.
и стига сте се правили на безгрешни,все едно не правите понякога неправилни маневри или пък не се блъскате с коли.
същото е с мотор само малко повече боли :lol:

Няма лошо колега щом те кефи ;) Но в града мисля че не е нормално да се кара със 140-160км/ч а някой и с повече... като видят права отсечка и давай :roll:
Не съм безгрешен правя неправилни маневри и превишавам скоростта(понякога) но не с повече от 30-40км/ч. А някой мотористи със 100+км/ч отгоре :?

:)

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Чет 30 авг 2007 0:40

da__buzz написа:повече хора са умрели в катастрофи с коли от колкото с мотори

Така е но моторите се карат само лятото и стават ужасно много катастрофи... няма смисъл да сравняваме тези неща....

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Чет 30 авг 2007 0:43

аз не ги сравнявам само ме дразни че всички скачате на щяло и нещяло,пък сме едини и същи с коли,мотори,камиони,самолети--
никои не спазва законите а виновни са му всички други

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Чет 30 авг 2007 0:46

da__buzz написа:аз не ги сравнявам само ме дразни че всички скачате на щяло и нещяло,пък сме едини и същи с коли,мотори,камиони,самолети--
никои не спазва законите а виновни са му всички други

Така е не се спазват законите... попринцип не споря на тема мотори защото излизат много спорове...

Със здраве колега!

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Чет 30 авг 2007 7:45

Тъжна тема....за съжаление някои от тези неща съм ги виждал в натура....тя самата смърт не е страшна особено мигновената(аз лично съм си пожелал такава,мигновена-независимо кога и как)....по-страшно е за тези които остават живи след такава случка и после бавно и обречено чакат нейното настъпване!
Съжалявам за минорния тон ама тази тема ме върна към тъжната страна на моя занаят...точно тази от която от време на време се крия в този чудесен форум....
Ако я махнете няма да бъде никак лошо.....поне в този форум да няма толкова трагедия-тя и без това ни засипва ежедневно......

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 30 авг 2007 11:43

joker написа:Тъжна тема....за съжаление някои от тези неща съм ги виждал в натура....тя самата смърт не е страшна особено мигновената(аз лично съм си пожелал такава,мигновена-независимо кога и как)....по-страшно е за тези които остават живи след такава случка и после бавно и обречено чакат нейното настъпване!
Съжалявам за минорния тон ама тази тема ме върна към тъжната страна на моя занаят...точно тази от която от време на време се крия в този чудесен форум....
Ако я махнете няма да бъде никак лошо.....поне в този форум да няма толкова трагедия-тя и без това ни засипва ежедневно......
що ве,аз даже искам да я сложат като важна.Да се вижда и всеки да си прави сметката като излезне на пътя :wink:

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Чет 30 авг 2007 14:14

LILO&STICH написа:Да се вижда и всеки да си прави сметката като излезне на пътя :wink:

Да ама лошото е, че като се качат в колите и стават безсмъртни и никой не се сеща за тези неща :dontknow:

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 30 авг 2007 15:03

Stefan написа:
LILO&STICH написа:Да се вижда и всеки да си прави сметката като излезне на пътя :wink:

Да ама лошото е, че като се качат в колите и стават безсмъртни и никой не се сеща за тези неща :dontknow:
Точно затова помолих да е високо горе,аманема кой да чуе :?

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”