!!! Не за хора със слаби нерви !!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
GoGo82 написа:Аз пропуснах обяда днес! И аз не се трогвам и дори съм фен на филми с яко ужаси, но тази с колелото просто....
Абе първата гадна........но тази с колелото...........бррррррррр
Всеки да сяда спокоен на волана, уравновесен..........и да пази другите това е..........и аз съм карал безрасъдно.....добре че нито мен, нито някой друг съм затрил.

- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
Rawen написа:Момчета ,мисля че това е прекалено гадно.Доста тъчна е статистиката у нас с катастрофите че да показвате и такива снимки.(мое мнение)
за сухата статистика на нико не му пука.като виждаш секи ден на излизане от града си по един такъв билборд ще се замисляш повече.тъпо но факт.така сме устроени хората.четох в Авто Билд май беше че в неква европейска страна на известно разстояние покрай магистралата поставят "паметници" направени от смачкани коли блъснали се на това място.и оттогава катастрофите намалели доста...
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Айде малко да разведря обстановката.. ето снимкана още една ужасна катастрофа
.
За щастие има оцелели..

За щастие има оцелели..
- teneketo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мале това ми дойде в повече . Пък и като знам , че приятелката ми кара колело и си ходи с него на работа -
.
Са след тия снимки сигурно ще се побъркам аз и без това и се обаждам всеки ден за да видя как е пътувала ама вече .......
Отгледал съм се на катастрофи даже съм помагал и на ранениете ( когато е имало такива , а не само трупове ) - и като шофьори требе да знаем ДА ПАЗИМ ХОРАТА ОКОЛО НАС

Са след тия снимки сигурно ще се побъркам аз и без това и се обаждам всеки ден за да видя как е пътувала ама вече .......
Отгледал съм се на катастрофи даже съм помагал и на ранениете ( когато е имало такива , а не само трупове ) - и като шофьори требе да знаем ДА ПАЗИМ ХОРАТА ОКОЛО НАС
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Kozunak написа:.....четох в Авто Билд май беше че в неква европейска страна на известно разстояние покрай магистралата поставят "паметници" направени от смачкани коли блъснали се на това място.и оттогава катастрофите намалели доста...
В Полша - там от смачкани коли блъснали се на дадено място се взема само купето(ламарините) боядисват ги в ярко червен цвят и ги качват на нещо като постамент или "стълб" само че с по-голям диаметър.Това го прави някаква тяхна организация или фондация,като изка останките от колата от роднините на загиналите.Това се прави само ако има загинал човек!
п.п.това го гледах по един полски SatTV канал "ТВ Полония"
Върни се в “ОФФ-Топик - други”