BG нафта. Полезно инфо и малко дискусия по въпроса!

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
chocho1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chocho1 » Съб 18 авг 2007 12:55

versace написа:
chocho1 написа:Това пък какво означава!?!? Щом караш БМВ само на ромпетрол? Нещо не схванах идеята, бихте ли ми я разяснили? Карането на БМВ кога е било гаранция за нещо освен на комплексарщина!? (Визирам България)

Темата е не кой каква кола кара и дали от това следва че е комплексар, а качествата на горивата. Ще се радвам да изкажеш и твоето компетентно мнение по темата.

И между другото в правилата на форума недвусмислено е записано, че е недопустомо да се подиграваш или злословиш за друга марка коли.

Кое точно в мнението ми е злословене спрямо БМВ?

Мнението съм си го дал достатъчно ясно. Карам дизел от 10 години само на ЧЕРНО, това че ти изкочи от нищото и ми даваш гарнции в интернет които струват ТОЧНО 0, не означава нищо! Чакам ти компетентното мнение защо във Варна няма Ромпетрол!

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Пет 24 авг 2007 8:08

Някой има ли инфо за развитието на мрежата на Ромпетрол в Пловдивско ? В началото на седмицата като пътувах видях на 132 км. на магистрала "Тракия" (малко преди Пловдив, в посока към София) техен обект, само от северната страна на магистралата (без дублаж в южната). За съжаление в сайта им нищо не пише.

Потребителски аватар
erich
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот erich » Нед 26 авг 2007 8:03

Оставам с впечатлението че е читава наистина само тази бензиностанция на Ромпетрол до Локомотив.Зареждах на една до Старо Оряхово като се връщах от морето.Просто скръб :?

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Нед 26 авг 2007 9:52

А бе какво само ги лъскате тези "Роми с пертрол ?" Може и да им е хубава нафтата тук или там ,понякога или винаги ...все тая ..ако в момента ви устройва Вашата бензиностанция какво толкова има да се търси ? Аз например си зареждам само от една бензиностанция на Лукойл .... ей сега някой ще изреве, че е най - голямото дърво там и т,н.... и какво от това ? Колата винаги си върви еднакво , може и да може повече , ама не е ясно .....важното е едно - стабилно качество .... който го устройва стабилността ( пък макар и не най-добрата) си седи ...който не - играе на "Банка Антинари " и "тука има , тука нема " :)
п.с Тук не се опитвам да ги оплюя нещо .... минавал съм през техните бензиностанции по пътя за Видин ....не са нещо лоши , ама не съм и видял нещо свръх хубаво...... просто бензиностанция .... :lol:

4ep
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 4ep » Нед 26 авг 2007 15:18

juve написа:А бе какво само ги лъскате тези "Роми с пертрол ?"

п.с Тук не се опитвам да ги оплюя нещо .... минавал съм през техните бензиностанции по пътя за Видин ....не са нещо лоши , ама не съм и видял нещо свръх хубаво...... просто бензиностанция .... :lol:

Ами колега аз не си правя снимки на бензиностанциите та да ме интересува красотата им, но горивото особенно дизела е важно за колата. Аз и явно други хора също мислят така и си споделяме за да може да се помогне да дойде качеството по бързо, чрез поощряване на продажбите му. Ако това не те засяга може би е добре да не го казваш.

Потребителски аватар
erich
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот erich » Нед 26 авг 2007 19:53

Версче,без да се засягаш на на тази в Долни Чифлик нафтата беше доста по-лоша от тази на Ромпетрол в София.

Потребителски аватар
DOCDOBREV
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DOCDOBREV » Нед 26 авг 2007 20:31

gr_kanev написа:Някой има ли инфо за развитието на мрежата на Ромпетрол в Пловдивско ? В началото на седмицата като пътувах видях на 132 км. на магистрала "Тракия" (малко преди Пловдив, в посока към София) техен обект, само от северната страна на магистралата (без дублаж в южната). За съжаление в сайта им нищо не пише.
Вчера се върнах от там и бензиностанцията работи вече!

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Нед 26 авг 2007 21:10

Знам че работи (и братовчедка ми работи там), ама аз питах за впечатления за качеството на дизела най-вече ...

Потребителски аватар
THE BATUGATA
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот THE BATUGATA » Чет 30 авг 2007 12:55

Днес видях,че правят Ромпетрол в Пловдив посока Коматево на около 350-400м. след линиите!!! Там май преди имаше друга бензиностанция,която затвори преди време.

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Чет 30 авг 2007 21:03

С риск да си навлека доста хули - Лукойл са постоянни по отношениие на качеството на дизеловото гориво - :respect

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Чет 30 авг 2007 21:06

Ако това не те засяга може би е добре да не го казваш.

Може би си прав ..... просто ми се щеше да отбележа , че прекаленото превъзнасяне не е особено полезно.... то е и субективно, защото не почива на никакви надеждни данни .... което не пречи да е по добра разбира се , само че както винаги скоро ще разберем , че в БГ никое добро дело не остава ненаказано , а всичко , което е било по добро ще бъде развалено ..... :evil:
С риск да си навлека доста хули - Лукойл са постоянни по отношениие на качеството на дизеловото гориво -

Аз пък ще ти кажа - Бравос :!: :!:

Потребителски аватар
jiovanni
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jiovanni » Пет 31 авг 2007 8:05

веселин написа:С риск да си навлека доста хули - Лукойл са постоянни по отношениие на качеството на дизеловото гориво - :respect

Абсолютен факт :!:

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пет 31 авг 2007 8:45

jiovanni написа:
веселин написа:С риск да си навлека доста хули - Лукойл са постоянни по отношениие на качеството на дизеловото гориво - :respect

Абсолютен факт :!:

И аз подкрепям - лошото е че от тяхната нафта аспуха става на "орелоче от сажди"

Потребителски аватар
buller
Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
Двигател: 1_8T AWT

Мнениеот buller » Пет 31 авг 2007 9:37

LUKOIL, да!
Ето пак си засичам разход. Под 6л./100км смесено. Зареждам само на Лукойл Западен парк, но винаги на една и съща бензиноколонка (ако това има значение, де :lol: ).
А и с картата за отсъпки ми идва доста добре :D
Rabbit_TDI, при мен пък няма увеличение на "чернилката" по ауспуха. Колата не пуши, колкото и да я настъпвам (не че AAZ моторът може кой знае колко :lol: )

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пет 31 авг 2007 17:28

Когато зареждах от Лукойл и аз бях доволен. Сега зареждам Еко. И съм също доволен. Пример от преди седмица - до горе, ама до капачката, без каквито и да е добавки - 600 км - до половината на резервоара, при скорост 100 - 120. Не съм заредил да видя колко точно е разхода, ама е добре, и то доста, при положение, че има към 80 км градско.

Върни се в “Дизелови агрегати”