Чета вчера темата за 60г. транспортер и тъй като съм горд собственик на ена такава машина, викам чакай да го изкарам да го измия малко и то бусчето да разбере че ша има рожден ден.
Паркирано е в многоетажния паркинг на Бизнес парк София в Младост. Отивам гледам отключено. Викам си голем съм бастун да не си заключа машинката. Влизам давам контакт нема никой и тогава почвам да гледам липсват плафончетата с лампичките по тавана, няма ги дръжките за отваряне на стъклата, едното гумено на страничното стъкло също липсва. Слизам с пресъхнала уста отварям страничната врата и тя отключена махам покривалото и капака на мотора и о ужас, нема го акумулатора и динамото заедно с плюсовата клема на акумулатора. Дорева ми се. Чакам сега да видят по записите на камерите ще се види ли нещо но въз ме съмнява.
Някой ако му се намира динамо за Транспортер 1.6 дизел 1988г. CS мотор моля да пише.

Ядове с крадци
- imedarov
- Автомобил: Passat B8
- Двигател:
- Контакти:
Ядове с крадци
Последна промяна от imedarov на Пет 31 авг 2007 8:03, променено общо 1 път.
Re: Ядове с крадци
imedarov написа: махам покривалото и капака на мотора и о ужас, нема го
В първия момент помислих,че мотора го нема

Сори,братле за случката

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Гадост.
За охраната не бъдете толкова сигурни, не че не е възможно.
Преди 10-тина години в подземния гараж на НДК започнаха да изчезват огледала, емблеми, фарове и т.н.
Охраната се беше видяла в чудо. След повече от 2 месеца дебнене са оказа, че една русичка девойка паркира колата си и излиза, а след малко от багажника се измъква приятеля и и си тараши. След 3~4 часа тя се връща взима си колата, приятелля пак в багажника и чао. Като ги хванаха онзи доста дълго седя по багажници.
За охраната не бъдете толкова сигурни, не че не е възможно.
Преди 10-тина години в подземния гараж на НДК започнаха да изчезват огледала, емблеми, фарове и т.н.
Охраната се беше видяла в чудо. След повече от 2 месеца дебнене са оказа, че една русичка девойка паркира колата си и излиза, а след малко от багажника се измъква приятеля и и си тараши. След 3~4 часа тя се връща взима си колата, приятелля пак в багажника и чао. Като ги хванаха онзи доста дълго седя по багажници.
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
- imedarov
- Автомобил: Passat B8
- Двигател:
- Контакти:
Започнах възстановяването, купих нов аку, намерих и алтернатор втора употреба, сега остават само уплатненията около стъклата и дръжки за отварянето им и плафоните.
Странно ми е какъв малоумник трябва да си да се завреш да крадеш части чиято обща стойност не е повече от 200лв. Колко акъл требва да имаш за да рискуваш. Това със сигурност не е наркоманска работа, събота и неделя и нощно време в Бизнес парка може да се влезе само с пропуск. В паркинга с автомобил също само с магнитна карта. Невярвам да са разнасяли чарковете на ръка.
Както и да е това е малкия дявол, както пише Даскала можеше и мотор и скоростна кутия да не намеря под капака.
Странно ми е какъв малоумник трябва да си да се завреш да крадеш части чиято обща стойност не е повече от 200лв. Колко акъл требва да имаш за да рискуваш. Това със сигурност не е наркоманска работа, събота и неделя и нощно време в Бизнес парка може да се влезе само с пропуск. В паркинга с автомобил също само с магнитна карта. Невярвам да са разнасяли чарковете на ръка.
Както и да е това е малкия дявол, както пише Даскала можеше и мотор и скоростна кутия да не намеря под капака.
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
imedarov написа:Странно ми е какъв малоумник трябва да си да се завреш да крадеш части чиято обща стойност не е повече от 200лв. Колко акъл требва да имаш за да рискуваш. .
сигурно не се намират лесно...някой който има такъв бус е решил хем да мине безплатно, хем лесно...виж, че явно е взимал точно каквото му е трябвало, а не хаотично
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”