Нов Колега

Техническа и сервизна информация за Passat
emme
Автомобил:
Двигател:

Нов Колега

Мнениеот emme » Вто 12 юли 2005 11:20

Здравейте всички,

От миналата седмица станах притежател на Пасат - септември '93г Арива 1.8 м.и. 90 к.с. Не съм много на ти със колите и всякакви първоначални съвети ще ми бъдат полезни от по-опитните :-). Мисля че имам добър майстор, но все пак повече мнения, по-добре. Засега единствения проблем са въздухопроводите за климатроника (който може би е слаган допълнително, защото '93 не знам дали изобщо има такива) отпред и отгоре не духат. Като ходих да си пълня компресора с фреон ми казаха че може да са изгорели някакви моторчета които са били 3 и са по 80лв. всяко, което ми дойде малко неочаквано, но дано е само това. Мисля да слагам и газова другия месец, но се притеснявам за мощността. Като пусна климата и на бензин пада пък камо ли на газ кадето няма лабда контрол. Очаквам вашите съвети и мнения и... дали съм направил правилен избор с колата.

Благодаря

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Вто 12 юли 2005 11:31

ами добре дошъл...
хубава кола си си взел, да я караш без проблеми...
оттук насетне са колегите с пасатите :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
w_smith
Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
Контакти:

Мнениеот w_smith » Вто 12 юли 2005 12:28

Честито колега пожелавам ти мноооооооооооооооого безаварийни километри и много да те радва! :D

Потребителски аватар
Passat_vr6
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Passat_vr6 » Вто 12 юли 2005 16:51

emme със здраве да си я караш. Има ли смисъл да питаш за избора си щом е фау-ве. дано останеш доволен.

eho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eho » Вто 12 юли 2005 18:05

Малко е странно да са изгорели и трите моторчета,по-скоро трябва да си провериш захранването от панела за управление!Аз карам В4 94г и имам проблем с едно от моторчетата на климатроника-това на първата клапа след вентилатора.Заради него ми докараха цял климатроник без компресора от Италия.Уви стана като в приказката за кравата и селския бик!Моят климатроник е заводски монтиран с елементи на Hella, а този който ми донесоха е Diavia и с моторчета на Bosh!В руски сайт видях едни цени за моторче на Hella от 103 долара и ми се изправи косата, та ако намериш моторчета за 80 лева си цар!Тази цена от 80 лева за нови ли е или втора употреба и къде могат да се намерят?

Потребителски аватар
Lawyer
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lawyer » Вто 12 юли 2005 19:48

Аз съм с Пасат 1.8 ми, но от 1988 г., т.е. моторът ми е с означение "RP", а твоят вероятно е "ABS" - по-големият брат на моя. Всъщност, няма значение, защото на моноинжекциите на VW газовата направо заспива. Супер доволен съм! Слагай LandiRenzo и давай! При мен върви еднакво и на бензин, и на газ - това мога да ти кажа.

Върни се в “Passat”