на Голф2.Искам да си сменя моторчето понеже прави мизерии.Та ледам за да се свали трябва да се свали и ламарината която е завита към радиатора.Гледам че тя се държи на 4 болта,ма някой ми каза че имало и др нещо дето се сваляло.Интиресува ме имали някаква тънкост при свалянито,или развивам 4-те болта и тялото на коит е закрепена перката пада?
Благодаря
Правил съм го тва упражнение Махаш буксата, развиваш винтовете на ламаринената маска и я махаш внимателно. После ел. моторчето с перката се държи на 3 болта. Нищо сложно, аз без никога да съм пипал там разглобих всичко от раз, така че давай смело
взех тампони и прашници за задните амортисьори и маркучета за спирачките на topran на всичко има щамповано germany ....ако са китайски нема да стъпя повече в ауто+
На един френд на пасата му е топран перката и вече 4 години няма проблеми Аз също сложих топран и вече 4 месеца си работи перфектно. има щампа на него "мейд ин джермани"
Значи буксата на моторчето е с други канали и немаже да се включи към нея буксата с кабелите С преправяне става като се изпилят каналите.Отидох в ауто плюс и онези ми обясниха че така ги правели и да съм го направел с кабелни обувки...Баси глупаците.Иначе добре си върти перката.
jooorooo написа:На един френд на пасата му е топран перката и вече 4 години няма проблеми Аз също сложих топран и вече 4 месеца си работи перфектно. има щампа на него "мейд ин джермани"
bomber написа:Ами защото бях на зор пък и старото е АЕG,но е капсуловано и нз как ще се сглоби после
Мойто моторче също беше капсуловано, но това не е пречка за всеки уважаващ себе си майстор Иначе поздравления за успешната смяна, пожелавам ти топрана-а да ти служи дълго и вярно!