Здравеите колеги искам да ви попитам как може да си направиа на пасата електрически стъкла и на 4 врати дали има някаде да се продават дръжките с копчетата и как по точно може да се направи и ако някои може да ми каже колко ще ми струва фсичко необходимо за направата им?
Благодаря ви предварително
Електрически стъкла
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Denko_be_maina
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- biostrong
- Автомобил:
- Двигател:
.
ами купуваш си машинките и копчетата и си готов - значи за голфа са 140-200 лв 4те а за пасата незнам можеби ще са по скъпи но няма да е кой знае колко друг е въпроса колко лесно се намират машинките (щото не е много лесно)
- pit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: .
biostrong написа:ами купуваш си машинките и копчетата и си готов - значи за голфа са 140-200 лв 4те а за пасата незнам можеби ще са по скъпи но няма да е кой знае колко друг е въпроса колко лесно се намират машинките (щото не е много лесно)
Зависи какъв е Пасата.Моя е Б4 и не намирам по моргите никъде механизъм за шофьорското стъкло,моя механизъм се спука.Струва втора ръка от 100 до 120 лв.само механизма!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- pit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
alexx написа:кви са тия цени май не си турсил аз за 60 си го взех барабар с мотора и имам моя стар който малко прескача
Веднага взимам за Б4 Пасат за 60 лева машинка за шофьорското ел. стъкло! Ако ми намериш, ще те черпя да знаеш

- ivkata
- Автомобил:
- Двигател:
Колегата alexx,много точно ти е казал!Абсолютно еднакви са на В-3 и В-4 механизмите!alexx написа:Веднага взимам за Б4 Пасат за 60 лева машинка за шофьорското ел. стъкло! Ако ми намериш, ще те черпя да знаеш SmileАбе май трябва по моргите да си ходя със снимката на Пасата, че те на Б4 му викат Пасат 3...и викат няма!
ами те са еднакви няма да взимаш преден капак или фарове я .....

-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
- Denko_be_maina
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ivkata
- Автомобил:
- Двигател:
Значи аз ги свалих лично машинките от вратите на В-3 и ги монтирах във В-4pit написа:Колегата alexx,много точно ти е казал!Абсолютно еднакви са на В-3 и В-4 механизмите! Wink Миналата седмица трансплантирах ел.машинки от В-3 на В-4 ,така че няма какво да те притеснява,впускай се в ново търсене!
Колега, аз имам в нас свалена от Б3 и е различна от мойте на Б4??