Браво колега!!!Мен лично ме кефи как се получава.А относно стоповете,мисля че са много яки и особено оригинални.Аз за пъри път виждам Г2 с така направени стопове и им се кефя!!!
Продължавай в същия дух
Проект 2007 - Голф 2 1.8 ГТИ
- fens_
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
da6o_amvr написа:Браво колега!!!Мен лично ме кефи как се получава.А относно стоповете,мисля че са много яки и особено оригинални.Аз за пъри път виждам Г2 с така направени стопове и им се кефя!!!
Продължавай в същия дух
мерси много колега радвам се че те кефи колата , тия дни ще сложа още снимки като е без шприц и като я пръсна със шприца ще я снимам да я видите

- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
fens_ написа:da6o_amvr написа:Браво колега!!!Мен лично ме кефи как се получава.А относно стоповете,мисля че са много яки и особено оригинални.Аз за пъри път виждам Г2 с така направени стопове и им се кефя!!!
Продължавай в същия дух
мерси много колега радвам се че те кефи колата , тия дни ще сложа още снимки като е без шприц и като я пръсна със шприца ще я снимам да я видите
Няма нищо колега-просто казвам това което мисля.А иначе чакам с нетърпение д видя какъв ще бъде крайния резултат.Успех в начинанието

- masterbench
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- vw_edition
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- vw_edition
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
да боята е добре брат и цялата е добре защото важното е на теб да ти харесва наи вече , сега всеки си има виждане и това е нормално все пак за това сме в този форум да обсъждаме точно такива неща , а защо не се заигра с калниците нещо и все пак имаш идея как стават нещата поне може към нещо което го няма да се стремиш и смятам че можеше да успееш но и така ми харесва колата , браво !