Ефекта от по-големите джанти
Ефекта от по-големите джанти
Пускам още 1на тема и спирам с глупостите.Много е разисквано и сьм чел,но не намирам точно каквото ми трябва в тьрсачката,така че може ли някой да ми обясни дали много ще ми се качи разхода и сьответно ще ми спадне ли вьрвежа като махна 13ките и сложа тези F1 http://www.alessiowheels.com/prestige.html на тази страница 7x15" ,които вече сьм порьчал 

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Нед 23 яну 2011 13:23, променено общо 1 път.
- biostrong
- Автомобил:
- Двигател:
STOYO написа:от научна гледна точка като сложиш по големи гуми затрудняваш двигателя при потегляне най вече. иначе при извънградско при подържане на набрана скорост разхода дори може да падне. това е според мен и група руски учени
от практична гледна точка като сложиш по големи джанти слагаш по-ниски гуми и външния диаметър си остава същия и не тормозиш нищо и нищо не се променя де
- AnyThinG4U
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
LuIS написа:е каже какъв размер гуми за 15ка джанта..за да не се преправя..
а и колко е най-широката гума която може да се сложи??
Отпред 195 отзад 205

Има и друга дилема колеги ебава се километража..... от 13-ки минах на 14-ки показва ми с около 5 до 10 км по малко от скороста с която се движа.
Тествано е с над 5 автомобила... се си е с 10-тина по-малко, пък се движим еднакво.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”