Гледахте ли "Отечествен фронт" днес и какво...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
megalodon
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот megalodon » Съб 01 сеп 2007 22:17

За мен е важно кой къде е роден. Манталитетът не е вроден - той се придобива и възпитава. То е ясно, че родителите на почти всички софиянци са дошли от еди кое си село или град в провинцията. И мойте са такива, но това не ми пречи да се нарека Софиянец. Тук съм роден и тук съм живял досега, а смятам и занапред да живея.

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Нед 02 сеп 2007 6:25

Абе малко му е на Карбовски.

Трябваше да го разкатаят.. то бива бива нахалство.. ама неговото на нищо не прилича. И на всичко отгоре след като сам се е насадил после ни реве че видиш ли се чудил защо не си бил шута на времето към Канада.

Колкото по темата на предаването не приемам въпросното събиране на магангал и българка.

Потребителски аватар
stenly_r
Автомобил: VW 1300
Двигател: F
Контакти:

Мнениеот stenly_r » Нед 02 сеп 2007 10:00

А бе, пич е Карбовски, ама тоя път се поизложи.
Тоя "Ромео" не е прочел и една книга през живота си, а разправя, че тези, които четат книги са комплексари.
Аз рядко оставам безмълвен, ама тука направо се втрщих :shock . И на него са му виновни държавата,
българите, международното положение и нивото на река Дунав в сантиметри... Аре бегай оттука.
Моята дъщеря, ако тръгне да се жени за такъв, хващам първия самолет за Австралия(много студено у Канадско).
Това че е циганин му е най-малкият проблем...

А за Мартин Карбовски - евала че и той налиташе на бой.
Че повечето журналисти в такава ситуация се държат като... аре нема да обиждаме женските полови органи

Потребителски аватар
bbboiko2004
Автомобил: VW Polo 2f
Двигател: 3f - 1993

Мнениеот bbboiko2004 » Нед 02 сеп 2007 14:54

мен лично Карбовски супер много ме дразни какъв е тоя па ще ми завира микрофона в усата като изрично съм му казал че не искам. (примерно). То верно това не е начина ама си го заслужи, тои си прави гавра с хората. ОТ предишните педавания говори на хората едно като са лице в лице после се изтъпанчи и ги нарича какви ли не в ефир, Тоя за мен вярно показва доста интересни неща в предаването ама не трябва да се гаври с хората, каквито и да са си имат самоуважение.

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Нед 02 сеп 2007 14:59

Най се дразня,като снимат някого без да изка и после слагат надпис"камерата е включена случайно"

Потребителски аватар
golfarata
"Селски тунинг"
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golfarata » Нед 02 сеп 2007 18:26

а който го е гледал целото - чул е за голф 1чката с пернишка регистрация колеги. за порден път журналист обижда марката - нищо лично ама................

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Пон 03 сеп 2007 5:49

Бе дайте да го видим тва предаване, а то само четем отзиви и става по-любопитно кво толкова се възмущавате! Аз поразгледах по тракерите, ама не можах да намеря.

Потребителски аватар
Grizzlito
Автомобил: Volkswagen T5 4motion
Двигател: AXE 2006
Контакти:

Мнениеот Grizzlito » Пон 03 сеп 2007 8:55

:) карбовски се прави на журналист, а относно снимането, доколкотто знам в нашата конституция пише че никой не може да бъде сниман или записван без неговото изрично съгласие, освен в посочените в закона случай, тук имат предвид Закона за СРС(специални раз средства) , закона за часната охра нителна дейност и т.н. не знам дали има специална разпоредба за медийте, но според мен понякога си превишават правата и е мн дразнещо. Относно коментара от страна на журналистите за голфа не ми пука дървени философи ще има многог след като си замина от тоъа свят ако имс е впечатлявате на всички :)

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Пон 03 сеп 2007 10:55

myrshavija написа:Бе дайте да го видим тва предаване, а то само четем отзиви и става по-любопитно кво толкова се възмущавате! Аз поразгледах по тракерите, ама не можах да намеря.

http://www.neterra.tv/bg/show.php?id=801&bm=2

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Пон 03 сеп 2007 17:04

Благодаря, гледам вече :)

Ами не мога да разбера какъв ви е проблемът на всички, които плюете Карбовски. И аз много неща не харесвам по телевизията и не ги гледам. Има желание - прави някво предаване. Както прецени. Ако някой смята, че правата му са нарушени - да вика полиция, да го съди. И на мен не ми хареса особено, ама вие го направихте световен проблем. Тия като не искат да ги снимат - да викнат полиция и да се приберат в къщата.
Ай със здраве.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”