Въпросът ми е следния
Каква е разликата между Оригинални фарове Hela и Турскитя им еквивалент
Аз си взех Hela с мигачите вътре като четворковите, но мигача е халоген а халогена е декорация
На всякъде са написали по фара Hela и ми изглежда оригинален, но това с декорацията ме съмнява много
Някой ако знае моля да ми каже 520 лева съм дал за тях и ако са ментета ще ги тресна на продавача в главата
Golfa ми е тройка
Мерси
Оригинални фарове Hela за тройка
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
малко са моделите на тези фарове за тройка които да носят в себе си и халогена като при Голф 4:
Варианат : намираш си халогенчетата от фаровете на Голф 4 и си ги слагаш в твойте
Проблем: не съм чул или видял да се продават само те, имайки предвид, че са вътре в целия фар
П.П. Аз за 500лв си взех на InPro фарчета със angel eyes и Г4 look!!!!
Варианат : намираш си халогенчетата от фаровете на Голф 4 и си ги слагаш в твойте
Проблем: не съм чул или видял да се продават само те, имайки предвид, че са вътре в целия фар

П.П. Аз за 500лв си взех на InPro фарчета със angel eyes и Г4 look!!!!
- lio.
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Турско или ...
Направих го халогена на мигач и сложих по две лампички от горе и от долу да светят на халоген.
Но мисля че съм се прекарал с тях защото продавача беше един...
Предлагаше ми турските, но си поръчах от другите и като си ги взимах ми се усмихна много мазно и каза "Друго си е оригинала".
Аз като не разбирам ги погледнах и найстина имаше изписано Хела на всякъде, но мазната му усмивка...
И като се оказа че нямат мигачи съвсем се осъмних... Идеята ми е как да разбера дали са истински или турски
Твойте са като мойте но с халоген а не с декорация :(
Предлагаше ми турските, но си поръчах от другите и като си ги взимах ми се усмихна много мазно и каза "Друго си е оригинала".
Аз като не разбирам ги погледнах и найстина имаше изписано Хела на всякъде, но мазната му усмивка...
И като се оказа че нямат мигачи съвсем се осъмних... Идеята ми е как да разбера дали са истински или турски
Твойте са като мойте но с халоген а не с декорация :(
- zaio_baio
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Турско или ...
lio. написа:Направих го халогена на мигач и сложих по две лампички от горе и от долу да светят на халоген.
Твойте са като мойте но с халоген а не с декорация
Има един стар сервитьорски лаф - водката е една и съща, казвайте цените че да не се бъркам

- lio.
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Прав си няма оригинални части :(
То проблема беше че имаше халоген само, а второто което би трябвало да е мигач е декорация.
Е вече един познат ми ги позакърпи и вече си имам всичко.
Те са Хела за тройка с вид на четворка.
Проблема ми беше да не са ме прекарали.
Нали все пак затова си ги взимаш Хелата да ти стане 3ката на 4ка поне в фаровете :)
Е вече един познат ми ги позакърпи и вече си имам всичко.
Те са Хела за тройка с вид на четворка.
Проблема ми беше да не са ме прекарали.
Нали все пак затова си ги взимаш Хелата да ти стане 3ката на 4ка поне в фаровете :)
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”