Оригинални фарове Hela за тройка

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
lio.
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Оригинални фарове Hela за тройка

Мнениеот lio. » Вто 05 юли 2005 7:55

Въпросът ми е следния
Каква е разликата между Оригинални фарове Hela и Турскитя им еквивалент
Аз си взех Hela с мигачите вътре като четворковите, но мигача е халоген а халогена е декорация
На всякъде са написали по фара Hela и ми изглежда оригинален, но това с декорацията ме съмнява много
Някой ако знае моля да ми каже 520 лева съм дал за тях и ако са ментета ще ги тресна на продавача в главата
Golfa ми е тройка
Мерси

prj57
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот prj57 » Вто 05 юли 2005 16:43

малко са моделите на тези фарове за тройка които да носят в себе си и халогена като при Голф 4:

Варианат : намираш си халогенчетата от фаровете на Голф 4 и си ги слагаш в твойте

Проблем: не съм чул или видял да се продават само те, имайки предвид, че са вътре в целия фар :?

П.П. Аз за 500лв си взех на InPro фарчета със angel eyes и Г4 look!!!!

Потребителски аватар
lio.
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Турско или ...

Мнениеот lio. » Вто 05 юли 2005 20:01

Направих го халогена на мигач и сложих по две лампички от горе и от долу да светят на халоген.

Но мисля че съм се прекарал с тях защото продавача беше един...
Предлагаше ми турските, но си поръчах от другите и като си ги взимах ми се усмихна много мазно и каза "Друго си е оригинала".

Аз като не разбирам ги погледнах и найстина имаше изписано Хела на всякъде, но мазната му усмивка...

И като се оказа че нямат мигачи съвсем се осъмних... Идеята ми е как да разбера дали са истински или турски

Твойте са като мойте но с халоген а не с декорация :(

prj57
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот prj57 » Сря 06 юли 2005 0:40

не чаткам, искаш да кажеш че имаш фарове за 3-ка с Г4 лук и нямат мигачи? Така ли? Щото аз разбирам че няма халогени!!!!!

Иначе ето ти снимка на мойте, аз имам два мигача във фара:

Изображение

Потребителски аватар
zaio_baio
Автомобил:
Двигател:

Re: Турско или ...

Мнениеот zaio_baio » Сря 06 юли 2005 8:39

lio. написа:Направих го халогена на мигач и сложих по две лампички от горе и от долу да светят на халоген.

Но мисля че съм се прекарал с тях защото продавача беше един...
Предлагаше ми турските, но си поръчах от другите и като си ги взимах ми се усмихна много мазно и каза "Друго си е оригинала".

Аз като не разбирам ги погледнах и найстина имаше изписано Хела на всякъде, но мазната му усмивка...

И като се оказа че нямат мигачи съвсем се осъмних... Идеята ми е как да разбера дали са истински или турски

Твойте са като мойте но с халоген а не с декорация :(

Има един стар сервитьорски лаф - водката е една и съща, казвайте цените че да не се бъркам :-))) - от както братята китаици и турци се намесиха на пазара вече няма нищо оригинално - до колкото знам оригиналните за Г4 с халоген са към 500 лв. парчето .... незнам какво си си купил всъщност :-)

Потребителски аватар
lio.
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Прав си няма оригинални части :(

Мнениеот lio. » Вто 12 юли 2005 22:46

То проблема беше че имаше халоген само, а второто което би трябвало да е мигач е декорация.
Е вече един познат ми ги позакърпи и вече си имам всичко.
Те са Хела за тройка с вид на четворка.
Проблема ми беше да не са ме прекарали.
Нали все пак затова си ги взимаш Хелата да ти стане 3ката на 4ка поне в фаровете :)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”