Софтуер за навигация
- shotoman
- Автомобил: VW Polo 6N1
- Двигател: AEE 1997
- Контакти:
Софтуер за навигация
Става дума за Голф 2001, 2.0i, има навигация. Какъв диск трябвало да му сложа за да ми изкара карта на София да речем или на България. Ако не се лъжа е черно-бял дисплея! Мога ли да дръпна отнякъде такъв диск. Моля Ви за помощ, че ми требва доста спешно. 

- spa
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Софтуер за навигация
shotoman написа:Става дума за Голф 2001, 2.0i, има навигация. Какъв диск трябвало да му сложа за да ми изкара карта на София да речем или на България. Ако не се лъжа е черно-бял дисплея! Мога ли да дръпна отнякъде такъв диск. Моля Ви за помощ, че ми требва доста спешно.
Общо взето въпроса ти седи така: Имам компютър какъв диск да му ръгна за да тръгне.... Ами ако дадеш данни за навигациаоната система ще е по лесно на някой колега който е запознат да ти отговори...
- maiz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Софтуер за навигация
spa написа:shotoman написа:Става дума за Голф 2001, 2.0i, има навигация. Какъв диск трябвало да му сложа за да ми изкара карта на София да речем или на България. Ако не се лъжа е черно-бял дисплея! Мога ли да дръпна отнякъде такъв диск. Моля Ви за помощ, че ми требва доста спешно.
Общо взето въпроса ти седи така: Имам компютър какъв диск да му ръгна за да тръгне.... Ами ако дадеш данни за навигациаоната система ще е по лесно на някой колега който е запознат да ти отговори...

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”