Софтуер за навигация

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
shotoman
Автомобил: VW Polo 6N1
Двигател: AEE 1997
Контакти:

Софтуер за навигация

Мнениеот shotoman » Нед 02 сеп 2007 18:04

Става дума за Голф 2001, 2.0i, има навигация. Какъв диск трябвало да му сложа за да ми изкара карта на София да речем или на България. Ако не се лъжа е черно-бял дисплея! Мога ли да дръпна отнякъде такъв диск. Моля Ви за помощ, че ми требва доста спешно. :(

Потребителски аватар
spa
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Софтуер за навигация

Мнениеот spa » Нед 02 сеп 2007 22:41

shotoman написа:Става дума за Голф 2001, 2.0i, има навигация. Какъв диск трябвало да му сложа за да ми изкара карта на София да речем или на България. Ако не се лъжа е черно-бял дисплея! Мога ли да дръпна отнякъде такъв диск. Моля Ви за помощ, че ми требва доста спешно. :(

Общо взето въпроса ти седи така: Имам компютър какъв диск да му ръгна за да тръгне.... Ами ако дадеш данни за навигациаоната система ще е по лесно на някой колега който е запознат да ти отговори...

Потребителски аватар
maiz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Софтуер за навигация

Мнениеот maiz » Пон 03 сеп 2007 7:33

spa написа:
shotoman написа:Става дума за Голф 2001, 2.0i, има навигация. Какъв диск трябвало да му сложа за да ми изкара карта на София да речем или на България. Ако не се лъжа е черно-бял дисплея! Мога ли да дръпна отнякъде такъв диск. Моля Ви за помощ, че ми требва доста спешно. :(

Общо взето въпроса ти седи така: Имам компютър какъв диск да му ръгна за да тръгне.... Ами ако дадеш данни за навигациаоната система ще е по лесно на някой колега който е запознат да ти отговори...
:да: Дай малко повечко инфо.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”