каде да си направя голфа AFN по бърз
- tosho_vr6
- Автомобил:
- Двигател:
trunner написа:Не знам, аз със Пасатя не съм се засичал, но определено повече от 20 няма да е. А я кажи така като ги трошиш тея 1.8Т и останалите 150 коньови, с какво гориво го караш тоя АФН? Аз слагам В-повер ама чак за такива резултати...
само на черно нафта от една бензиностанция на петрол едно момче ми дава от там каквато е нафтата такваз и незнам дали има разлика от нафтата с каква караш имали разлика дали карам обикноведна или в паулър или супер спринт с каква да пробвам
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Аз пък съм слагал от сякви нафти и мога да кажа че разликата е никва.Особенно пък Евро 5 на ОМВ даже и не върви хубаво
.Стария Спринт на ОМВ леко поразбързваше колата ,ама не чак толкова да си заслужава разликата от 10-15 спрямо Лукойл.На мене лукойлската/и петролската/ ми харесва как върви ,обаче цапа аспуха.Иначе сега и аз на туби който майче са от Петрол - мнооо върви от тях колата
- като чип са като знам че е 1.30 и мотора си развърта оборотите повече 

- tosho_vr6
- Автомобил:
- Двигател:
Brezel написа:Има ефект определено. Аз лично карам с Ultimate na ARAL но честно да кажа много съм доволен и от чешката нафта на ОМВ . Аз лично си усещам разлика спрямо нафтата на сърбия и БГ.
е найй после да те срещна в форумите
какво стана ще пратишли другия чип
имам една добра новина намерих си турбина от 130коня от Сеат е 130кс
дали ще стане и ако става какво ще ми трябва още кулер но колко голям
момчето незнае колко пари струва тази турбина и незнае колко да ми поиска колко доло горе струва такава турбина втора употреба
- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Върни се в “Дизелови агрегати”