Колеги ето една инициатива от острова... Click
Ден в Девон
Видео за безопастност на пътя в Окръг Девон, което насърчава участниците в движението да се оглеждат за мотиклетисти, защото те са най-сериозните жертви на пътя.

Клип "Извинявай, не те видях"
- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Ех и аз ако имах танк с който да газя френските кочини и опелите
По принцип нямам против да правя път на мотористите,но проблема е че болшинството мотористи са изключително нагли и се разминават на косъм от това да станат на пихтия.Неискам заради някакъв такъв самоубиец да лежа в панделата и цял живот да ми тежи.

По принцип нямам против да правя път на мотористите,но проблема е че болшинството мотористи са изключително нагли и се разминават на косъм от това да станат на пихтия.Неискам заради някакъв такъв самоубиец да лежа в панделата и цял живот да ми тежи.
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
da__buzz написа:никои не те кара да влизаш в канавките
просто се оглеждай повече,това е смисъла на клипа и със сигорност ще има много по малко жертви
Евала! Радвам се че все пак някой разбраха кво имах предвит.
просто се оглеждай повече - а дали ще засечеш моторист или кола... -резултата е еднакъв, просто в единия случай ще изкривиш ламарини, а в другия кокали... според мен втория вариянт е по-лош .... за това "са най-сериозните жертви на пътя".
Относно това за "бутането в канавките" и "не ние сме им виновни че карат като кретени" - никой не претендира че като видим мотор трябва да отбиваме, гасим двигателя и да слезем да се поклоним

Хайде

да се оглеждам ли?че аз се оглеждам както си му е реда,но бих имал по-голям шанс да се оглеждам успешно за падащи звезди от колкото за ненормалници,дето ми изкачат от нищото със скорости надвишаващи 100км в града.
донорите да му мислят.
като не ги кефи да ги засичат да намалят скоростта и да започнат да спазват малко от малко здвп-то
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”