Свещи
- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
Свещи
Колеги да ви питам от както съм взел колата (VW Golf 2 /1.6/ 75pH) не съм сменял въобще свещите. Карам колата така вече 50.000 км. Нямам никакав проблем при паленето на бензин само леко чукване на ключа и пали без да се замисли. При газ имам леко затруднение в смисъл някой път от първия път някой път от втория пали. Свещите са ми на "NGK" от синята серия с 4 полюса .Та се чудех дали да ги сменям. Предложете нещо качествено което да върши работа ако въобще има смисал да ги сменям и все пак това са 50.000 км 
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
kav4o написа:Щом си доволен-чеши така,че не се знае на какви боклуци ще попаднеш.Можеш да погледнеш централния електрод дали не е станал триъгълен(при тоя пробег няма как да не е..) и може да има нужда да им се регулира разстоянието(според модела или 0,7 или 0,8 трябва да е)
Дори най-добрите свещи след 50 0000 км значително променят характеристиките си ......ей това е проблема,а не толкова дали е износен електрода или не...аз свещи повече от 40 000 км не бих карал...каквото и да пише за тях....
- svetoslav_sp
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- mafiacartel
- mafiacartel
Ами тези
http://www.ngksparkplugs.com/
Има да си избереш модела на колата и ти дават какви свещи са за теб. Обаче се питам ако си сложа тези които стават за двигатели 2.0/ 16v дали ще има някаква разлика от тези които ги дават за мотор 1.6
http://www.ngksparkplugs.com/
Има да си избереш модела на колата и ти дават какви свещи са за теб. Обаче се питам ако си сложа тези които стават за двигатели 2.0/ 16v дали ще има някаква разлика от тези които ги дават за мотор 1.6
Последна промяна от mafiacartel на Вто 04 сеп 2007 20:18, променено общо 1 път.
- mafiacartel
-
andro_
- Автомобил:
- Двигател:
Стига с тия полюси,колеги.те са 2 - плюс и минус,фаза и нула.Другото са електроди.И най-простата свещ е двуелектродна - нали има 2 електрода
.
Най-хубавите свещи с ниска цена,произвеждани някога са Lodge,впоследствие Golden Lodge,за първоначално вграждане са се ползвали в Алфа Ромео.Страхотни свещи,който е карал с такива знае.За съжаление вече не се произвеждат
.
Най-хубавите свещи с ниска цена,произвеждани някога са Lodge,впоследствие Golden Lodge,за първоначално вграждане са се ползвали в Алфа Ромео.Страхотни свещи,който е карал с такива знае.За съжаление вече не се произвеждат
- mafiacartel
titi28 написа:NGK триполюсни никакви проблеми въпреки че карам на газ
Еми то и аз карам на Газ ,но са ми с 4 полюса
Последна промяна от mafiacartel на Вто 04 сеп 2007 20:53, променено общо 1 път.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”