Корморана го намерих за 65лв, а Барума за 68лв за 1бр.
bu4komobil написа:аз имам зимни корморан и съм много доволен(купувани са чисто нови)и за съотношението цена качество мисля че е супер.все пак мое мнение
golfarata написа:пластмасарки са и 2та вида баце...................... тънки зимни гуми........ ако искаш цена /качество най-тънките са ма.оя креста. меки гуми за зимата на добра цена. стават според мене! фен съм на марката ма..я и карам само с това и зиме и лете! малко комерсиално ама за мене е така. за хора без пара е идеалната комбинация!
kokovanev написа:Пламен Маринов вдигна цените и Медвед вече никак не са евтини - за качеството си... Копаят здраво /като нови/, но често идват партиди, от които на гумарите, които ги балансират им се изправят косите... Към 2-те марки, посочени от колегата твърдо не поглеждам, в момента се чудя между Фриго 2 /от Фриго 1 съм доволен, но на мокър асфалт имам малко забележки.../ и Кumho KW 17... Лошото е, че Дебика-та е поскъпнала доста /а все пак не е Гудиър, а само имитацията му.../, а корейките пък са асиметрични, което с тия стари коли не винаги е предимство - разбирате ме... Малоя-та ме блазни, но тук в Пл. са само прекупвачи-"представители", цените са издути, а гумите - стари - дот близо с 1 год. назад... При това отказват да приемат заявка за същия размер, но по-нови, докато не си разчистят стелажите...
П.П. Полска Фулда /и др./, румънски Унироял /и др.../, турско Пирели, малайзиска Йокохама и т.н., но на цена на оригинала - писнало ми е да ми отговарят, че размера, който търся - 14-ки - се правят само в "такива" заводи...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 59 госта