Бензинова помпа не иска да смуче
- Jako_ludiq
- Автомобил:
- Двигател:
Бензинова помпа не иска да смуче
Колеги, имам една бензинова помпа, но тя не иска да засмуква бенз. Питането ми е дали може да взема някоя изгоряла помпа (същия модел) и да и смяня ротора със на тази дето не засмуква и да си работи като хората.
- Jako_ludiq
- Автомобил:
- Двигател:
- Jako_ludiq
- Автомобил:
- Двигател:
Ето и снимки как съм я сглобил:
(alt+p)

Последна промяна от Jako_ludiq на Пон 16 юли 2007 20:55, променено общо 1 път.
- Jako_ludiq
- Автомобил:
- Двигател:
- Jako_ludiq
- Автомобил:
- Двигател:
- rositon1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
имах същия проблем с помпата запчатката се върти но не може да направи необходимото налягане за да захрани системата и се наложи да си купя нова помпа.Това се получава когато колата работи на гас а помпата не е изключена и тя постоянно прави максимално налягане от 2 атмосфери а това налягане не може да го върне през мъркуча за обратния бензин защото е по тънак.Така си прецаках 2 помпи
-
- Автомобил:
- Двигател:
rositon1 написа:имах същия проблем с помпата запчатката се върти но не може да направи необходимото налягане за да захрани системата и се наложи да си купя нова помпа.Това се получава когато колата работи на гас а помпата не е изключена и тя постоянно прави максимално налягане от 2 атмосфери а това налягане не може да го върне през мъркуча за обратния бензин защото е по тънак.Така си прецаках 2 помпи
С кой мотор си и каква кола?
fena_vd написа:По форума бях чел че италианска помпа-само помпа струва около 100лв.Аз лично съм купувал други италиански части и съм доволен.Та да ви питам зашо не ми работи бензиномера .Просвирих канелите -дадох ги на кусо работи.На помпата мерачката работинаправо се чудя
Трябва малко да си поиграеш и да разглобиш леко километража отзад където са буксите се прецаква не знам защо и мисля че ще си решиш проблема......ако не можеш дай знак ще т епратя при едни пиове да ти го оправят....