Колонките на Голф 3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
plamingo
Автомобил: VW Golf 5 FSI 115
Двигател: BAG 2004

Колонките на Голф 3

Мнениеот plamingo » Чет 06 сеп 2007 16:08

Голфа е с 2 врати.Днес смених колонките на вратите с Hertz 16.5 cm на вратите,но не се сетих да попитам възможно ли е старите колонки да се монтират отзад на кората(там нямам) за да не купувам нови. Те бяха някви NOKIA за VW и свиреха добре. Касетофона ми е PIONEER 4x50 w.

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Мнениеот IvanMan » Чет 06 сеп 2007 17:48

може, но на кората няма специално място за говорители, трябва или да режеш кората или да ги монтираш отдолу.

Потребителски аватар
bboikov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bboikov » Пет 07 сеп 2007 13:01

Има колони, които могат да се монтират на мястото на задните врати. Само трябва да измериш точно разтоянието, забравил съм колко беше. Моя също е с 2 врати и се получи добре.

Ако срежеш кората и ако са по-тежки трябва да я укрепваш за да не се счупи, освен това се виждат много и може да разбият колата заради тях.

От страни не се виждат толкова, звука е добър. :walkman :walkman :walkman

Потребителски аватар
spensaaa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот spensaaa » Пет 07 сеп 2007 17:00

има още един вариант да си направиш дупки на кората да си сложиш колонките там да си купиш един черен плат и да покриеш кората с него така няма да се виждат, аз така си ги направих.

vladoblood
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vladoblood » Пет 07 сеп 2007 17:29

колега каде отзад на вратите :roll: има ли дупки или трябва да се реже идеята ми хареса опиши ако може по точно става въпрос за г3 двуврат

Потребителски аватар
bboikov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bboikov » Съб 08 сеп 2007 9:58

Във всички случаи се реже. Става дума, че на двувратите отзад-отрстрани на седалката има облегалки за ръцете. Поради тази причина долната част е издута навътре към купето. Това позволява да сложиш колони, като премериш внимателно дълбочината и се съобразиш с нея. Не си спомням колко точно беше, но моите колони са достатъчно мощни /50 W реални, едната/.

П.П. Тряба ти и решетка върху колоните, някои се продават направо с решетката в комплект, за да не може човека сядайки от зад да повреди колоната.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”