При мен пък се получи също нещо интересно върху което може да се замислим как да постъпим.Значи на 9 юли ме спряха на АМ Тракия със 11 км над допустимата скорост и полицая ми казва сега трябва да ти взема контролния талон.Та взеха ми талона и ми пишат акт със който имам право да карам 1 месец докато ми излезе наказателното постановление и след това с акт отивам в КАТ плащам си глобата и те ми връщат талона.До тук всичко е добре, обаче на мен адресната ми регистрация е в Казанлък и съответно постановлението ще пристигне в КАТ Казанлък (аз си живея в София от 2 години) и трябва от там да отида да си взема талона.Отивам си в Казанлък след един месец (когато ми изтича правото да карам с акта) давам им акта и ченгето ми казва ами още не е пристигнало постановлението.Аз го питам в такъв случай какво ще правим и той ми казва ами ще ти удължа акта да можеш да караш още с него.Удължава ми той акта със 20 дни и ми казва като минат тези 20 дни пак да отида и БИ ТРЯБВАЛО ПОСТАНОВЛЕНИЕТО ДА Е ИЗЛЯЗЛО.Аз си казах, че може да се е забивило нещо постановлението и да не са виновни те.Така след като изминаха и тези 20 дни аз пак отивам в КАТ Казнлък с акта с мисълта че вече всичко ще е наред да си платя глобата и да си взема талона ама не.Давам си акта на ченгето и той ми казва ами още не е пристигнало постановлението.Вече направо побеснях защото вече за втори път давам пари да си ходя до Казнлък и тоя тапак ми казва че още го няма.Питам го аз ами сега как да карам?И той ми казва ами не можеш, защото не мога за втори път да ти удължавам акта.Аз го попитах къде е моята вина в случая при което тъпото ченге ми казва АМИ ДА СИ МИСЛИЛ КАК КАРАШ.Както и да е отидох при началника на КАТ и ми удължи човека акта но защо трябва да се подигравът така с хората ами ако не се бях качил при началника щях да си трагна и в момента да стоя без талон и без право да карам.Та ми е интересно от кого да търся отговорност за това че след 2 месеца и половина след съставянето на акта не е излязло наказателното постановление защото все още го няма в КАТ Казанлък и аз все още си карам с акта.Ако някой е имал същия проблем ще съм много благодарен да сподели към кого се е обърнал.
Дано на никой не се случва да се занимава със такива глупости защото наистина е много досадно!!!
Поздрави и карайте внимателно!!!!!!!