Тунинг Мания или как да стана лошия селянин!!!
- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Тунинг Мания или как да стана лошия селянин!!!
[
напълно споделям мнението на 4овека(който и да е той)!свидетел съм на вси4ко това и се радвам 4е го е написал!

- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Айде да помоля нещо тези които защитават тезата за турбо селяните и т.н. Понеже за всяко нещо трябва да има обяснение кажете ми кое е селското на летите джанти и хубавата музика.
За светещите пръскалки също не виждам какъв е проблема, а по-точно това на вас пречи ли ви по някакъв начин. /все пак това е въпрос на вкус и т.н./ На тебе не ти харесва, но на Х му харесва и си кара така.
За светещите пръскалки също не виждам какъв е проблема, а по-точно това на вас пречи ли ви по някакъв начин. /все пак това е въпрос на вкус и т.н./ На тебе не ти харесва, но на Х му харесва и си кара така.
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vaskoto1 написа:Shtilian- ако искаш да продължиш да посещаваш този форум въздържай се от нападки срещу хора които нито си виждал, нито познаваш![/b]
А това мнение на Ваското пък е много на място. Аз познавам /някои лично други само на здрасти/ доста от хората тук и не мога да кажа, че има някой "турбо, мега и т.н. селянин" от хората от клуба. Даже обратното мога да кажа че всички са много сериозни и готини хора.
- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
niksi написа:Айде да помоля нещо тези които защитават тезата за турбо селяните и т.н. Понеже за всяко нещо трябва да има обяснение кажете ми кое е селското на летите джанти и хубавата музика.
да наки4иш колата си с един куп дрънкулки,висулки и светкалки не зна4и 4е правиш тунинг
- izzo
- Автомобил: 96 Puntamera
- Двигател: diesel
- Контакти:
Jerom написа:http://bilder.mobile.de/images/autos/533398/11111111170262832-15844-1119254613.bild Аре плакнете очички
кфо а плакнем бе мой, с тоо снегорин отдоле отпред е като батмобил в црвено....
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
gas написа:niksi написа:Айде да помоля нещо тези които защитават тезата за турбо селяните и т.н. Понеже за всяко нещо трябва да има обяснение кажете ми кое е селското на летите джанти и хубавата музика.
да наки4иш колата си с един куп дрънкулки,висулки и светкалки не зна4и 4е правиш тунинглипсата на вкус и стил по наще улици е факт
затова подкрепям тезата
Добре.
Чакам отговор за джантите и музиката.
- pinci
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За мен тунинга е индивидуалност, може едно нещо да промениш по колата (примерно някоя крушка да стане цветна а не бяла), но да знаеш че си го променил за да ти е на теб по-кеф. Няма значение пръскални, габарити, музика, джанти, спойлери, чипове, валове и тн. и тн. всеки го прави за себе си.
Естесвено всеки може да изрази мнение: "не ми харесва" или " харесва ми" , но НИКОЙ не може да каже "ти си тъп, прост, малоумен, защото си направил........с колата си"
Естесвено всеки може да изрази мнение: "не ми харесва" или " харесва ми" , но НИКОЙ не може да каже "ти си тъп, прост, малоумен, защото си направил........с колата си"
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”