баси тъпата кражба

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Birdie
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Birdie » Чет 14 юли 2005 8:07

Syncro написа:Можеш само да се радваш,че точно във Варна са ти откраднали само това.Моето семейство се раздели с една кола и фар там
Не си полюват

АБсолютно прав си....и аз съм си патил във Варна, там братче и чорапите могат да ти откраднат докато си ходиш по улицата....
Значи буса на платен паркинг, в центъра, паркинга на Фестивалния...сутринта няма музиката, тия копеленца се кълнат в майките си, в децата си, кучета пускали нощем да пазят, не знам си кво....демек вие сега, шопи, правите пунта мара, свалили сте си музиката като сте оставили буса и сега се правите на луди.....просто знаеха, че ние сме по работа там и в 8.00 сутринта трябваше да тръгваме да работим, нямахме и 15 мин време да се разправяме, камо ли да викаме полиция....
Плажна чанта са ми измъквали къде се вика изпод главата докато си лежим на плажа....майката си тракат там....

Потребителски аватар
zaio_baio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zaio_baio » Чет 14 юли 2005 8:43

Birdie написа:
Syncro написа:Можеш само да се радваш,че точно във Варна са ти откраднали само това.Моето семейство се раздели с една кола и фар там
Не си полюват

АБсолютно прав си....и аз съм си патил във Варна, там братче и чорапите могат да ти откраднат докато си ходиш по улицата....
Значи буса на платен паркинг, в центъра, паркинга на Фестивалния...сутринта няма музиката, тия копеленца се кълнат в майките си, в децата си, кучета пускали нощем да пазят, не знам си кво....демек вие сега, шопи, правите пунта мара, свалили сте си музиката като сте оставили буса и сега се правите на луди.....просто знаеха, че ние сме по работа там и в 8.00 сутринта трябваше да тръгваме да работим, нямахме и 15 мин време да се разправяме, камо ли да викаме полиция....
Плажна чанта са ми измъквали къде се вика изпод главата докато си лежим на плажа....майката си тракат там....

Туй чужденците спирка нямат ..... крадат ..... :-) :-) :-)

golf_tuning
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golf_tuning » Чет 14 юли 2005 21:58

Ае тъпи пубер4ета ве.Тръгнаха ми свалят капа4ките на вентила( да уто4ня,4е капа4ките са никелирани 4ерепи) Аз толкова си ги пазим.Ма ги видех настигнах ги и ги помолих културно да си ги върнат :twisted:

Потребителски аватар
izzo
Автомобил: 96 Puntamera
Двигател: diesel
Контакти:

Мнениеот izzo » Чет 14 юли 2005 22:27

Изображение

lol

Потребителски аватар
M4r1qn
Автомобил:
Двигател: C5 X7
Контакти:

Мнениеот M4r1qn » Чет 14 юли 2005 22:30

е какво се хилиш ... и капачките даже са егати пауър-а 8)

Потребителски аватар
izzo
Автомобил: 96 Puntamera
Двигател: diesel
Контакти:

Мнениеот izzo » Чет 14 юли 2005 23:03

тфа каам бе брато....мноо са ми пауар.....за тфа си ги и купих :)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”