Тунинг Мания или как да стана лошия селянин!!!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Пет 15 юли 2005 8:32

Ай сега Ицка..............това че Щилиянчо прилича на гейче, не значи че е гей....... може да харесва животни примерно...........или ауспуси на коли...........и не харесва спортните ауспуси.........защото дупките са им по-голями.......а на него............сещаш се.....малък му е. :oops:

Потребителски аватар
Ice___Cool
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ice___Cool » Пет 15 юли 2005 8:33

Shtilian написа:Хаха мишоци аз самият карам голф проблема ми е с хората заради който излизат изразите голфаджия = селянин... със готиния(т) тунинг... не сам убеден че тук няма такива даже май има повече

Май ти си първия 8) и кат чета ко си писал, май и акъла си си тунинговал :lol:

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Пет 15 юли 2005 8:34

w_smith написа:Абе като не ти харесват голфаджиите и са такива каквито ги описваш въобще защо си се регнал в тоя форум. Само това ми обясни, че не мога да го разбера. Като сме такива селяни не общувай с нас и ние на драго сърце не общуваме с :censored: пубери като теб. :f_ckyou:
Пръждосвай се от тук!

Ей, защо бе, баси и пича е........толкова ми е кеф от вчера. :lol:

Щилянчо, бате я кажи твоя голф какъв е?

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Пет 15 юли 2005 8:36

Бе гледам и не вервам на очите си тоа отворения що се пали така срещу хората -тук във форума няма никой със фолк тунинг,а момчето пак продължава-разбрах мотивите на всяка страна-наистина е тъпо да се определя равенство между голфаджии и селски тунинг.Стиляне- търси някъде другаде селски тунинг-тук в тоя форум плюеш нахалост и рискуваш да си навлечеш излишни ядове!С уважение-Веселин!!!

Потребителски аватар
opipva4a
Палячо
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот opipva4a » Пет 15 юли 2005 8:36

Shtilian написа:...

време е да спреш
този форум не е за избиване пъпчиви тийн комплекс
и мисли преди да постнеш

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Пет 15 юли 2005 8:38

Е т,ва е бързи и яростни застъпници на фау ве -две мнения в една минута,браво на нас :D

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Пет 15 юли 2005 8:45

веселин написа:Е т,ва е бързи и яростни застъпници на фау ве -две мнения в една минута,браво на нас :D

Не ве е срам, само го изгонихте.........а толкова ми беше кеф да се бъзикаме с него. :cry:
Сега сигорно е в Депресия той...........и може да реши да се самоубие с голфето си.....или да избере по-болезнена смърт.........и да се изчука с някой негър. :lol: ..... :cry:

Потребителски аватар
imedarov
Автомобил: Passat B8
Двигател:
Контакти:

Мнениеот imedarov » Пет 15 юли 2005 8:47

Въпреки че все още не съм член на клуба, най учтиво каня Shtilian на следващата среща на клуба. Лично ще му гарантирам сигурността. Нека види че няма селски тунинг или нещо подобно. А че е пълно със селяни по пътищата е ясно. Наричат ги голфаджии щото просто най много коли в Бг са с марката VW.
Колеги моля не се принизявайте на нивото на глупците и спазвайте добрия тон. Простака най много го боли като не му обръщаш внимание

Потребителски аватар
Shtilian
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Shtilian » Пет 15 юли 2005 10:11

http://forum.vwclub.bg/posting. ... te&p=12577
ползвайте търсачката има много примери :D
Я си купете сп. MOTORSHOW Vol. 1 и прочетете статията 40км/ч
там много хубаво са определени голфаджиите с мечти за порше ама паричките са им стигнали за Golf Mk.2 или максимум Golf Mk.3 GTI
ChampioN ми... Golf IV... кво да ти кажа по-млад е от дете първи клас... скоро и кола от този век от магазина естествено 8)

Потребителски аватар
Ivcho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ivcho » Пет 15 юли 2005 10:25

Shtilian написа:http://forum.vwclub.bg/posting.php?mode=quote&p=12577
там много хубаво са определени голфаджиите с мечти за порше ама паричките са им стигнали за Golf Mk.2 или максимум Golf Mk.3 GTI
ChampioN ми... Golf IV... кво да ти кажа по-млад е от дете първи клас... скоро и кола от този век от магазина естествено 8)

Виж пич това че не можеш да уважаваш марката ФВ стана ясно на всички. Няма значение Голф 1 или 2 или 3 караш въпроса е какво имаш в пространството над раменете си. Това че на теб татко ти е купил 4 не означава че си човек а това че парадираш с този факт говори много добре за това колко струваш. Мисля че трябва да познаваш хората скоито обиждаш а не да лаеш ей така само за спорта. Успех ти пожелавам и дано разбереш че тук не се търсят лоши чувства и не се толерират изяви на шофьори камикадзета независимо от това каква марка автомобили карат, а за това колко се харесва но хората от форума тунинга за който говориш можеш да разбереш сам по темите които има пуснати.

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пет 15 юли 2005 10:31

imedarov написа:...Лично ще му гарантирам сигурността...

Имедаров, да не си шампион по бойни изкуства или нещо подобно... :twisted:

Потребителски аватар
imedarov
Автомобил: Passat B8
Двигател:
Контакти:

Мнениеот imedarov » Пет 15 юли 2005 10:32

Не бе ако няма провокатори просто няма кой да му скочи там... :)

Потребителски аватар
Shtilian
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Shtilian » Пет 15 юли 2005 10:34

хаха май при тебе е тати а при мен лично аз :lol: много сте весели... карам и Golf 2 не там е проблема прочети статията рейсърите сте станали нарицателни :shock: :D

Потребителски аватар
gti
Автомобил: MK4 R32
Двигател: BFH 2003
Контакти:

Мнениеот gti » Пет 15 юли 2005 10:36

Shtilian написа:http://forum.vwclub.bg/posting.php?mode=quote&p=12577

Я кажи мама или тати или тъпкача на който се дупиш вечер ти купи четворката,но май тази четворка я притежаваш в измисления си интернет свят в който ти си модерен. :lol: :lol: :lol: Така като гледам аватарчето май доста често се отбиваш до Илиенци за дрешки,защо така,тъпкачите не ти ли плащат достатъчно. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ПП:Като си толова отворен я пусни снимка на твойта мега,невероятна,лишена от грам селски тунинг четворка. :twisted:

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пет 15 юли 2005 10:37

аз съм сигурен, че трудно някой ще му скочи или поне повечето хора ще спрат скочилия, но относно провокатор, тоя тип си е достатъчен, въпреки, че на живо надали ще се изказва по подобен начин и това го прави най-смешен, щото от компа в къщи или на работа секи може да се прай на мъж и да кара 4-ка и да се хили на тия, дето не са могли да съберат пари за повече от 2-ка......та да ми го каже на живо, да видя изражението му, погледа му и да разбера дали наистина вярва в това, което пише.....

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”