За втори път съм прецакан в отдела продавам!!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пет 07 сеп 2007 21:09

FreeSoul написа:Има разлика в това да си обещал на някой нещо и да не му го дадеш и в това да си първи в обявата и да не го получиш.

Щом съм обещал няма познати, няма близки или си държиш на думата и си истински мъж или си някоя п**** с к**венските й номера. Това е!

да или мрънкаш като пъпчива слива след анални нахождения преди сутрешно извозване....

Потребителски аватар
mishu
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mishu » Пет 07 сеп 2007 21:34

Тва са глупости! Всеки може сам да реши на кого да продаде стоката си.
Писал си бил в темата... :xaxaxa Ами ако той е пуснал още 5 теми в други 5 форума? Как следим кой е първи?

Потребителски аватар
MandalaY
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот MandalaY » Пет 07 сеп 2007 23:04

Въпроса опира до култура и възпитание. Неща, които човек или ги има или - не.

Има точни хора във форума, които държат на думата си, има и такива, които биха продали нещо на приятел, след като са го обещали на съфорумец.

Точно както е и извън форума. Хора всякакви.

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Съб 08 сеп 2007 1:26

Така е понякога, колко и зле да звучи

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Съб 08 сеп 2007 7:54

трябва да има коректност.но за жалост стават и такива недоразумения който аз не подкрепям. като си решил да продаваш нещо бъди коректен а не прави цигански номера :twisted:

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Съб 08 сеп 2007 8:22

mishu написа:Тва са глупости! Всеки може сам да реши на кого да продаде стоката си.
Писал си бил в темата... :xaxaxa Ами ако той е пуснал още 5 теми в други 5 форума? Как следим кой е първи?

Хленчитре все е дно е неъзпълнение надоговор от Стоковата борса.

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Съб 08 сеп 2007 8:32

6. За извършваните чрез форума договорки и сделки, отговорност носят само и единствено продавача и купувача. Администратори, модератори и други потребители, свързани по някакъв начин с форума, не са участници в процеса и не носят никаква отговорност, както и не предоставят информация за IP адреси или друга достъпна за тях информация.

имайте предвид че може продавача да е получил л.с. от някой друг преди да е писано в темата :wink:

Потребителски аватар
evgenyh
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: BSE 2005

Мнениеот evgenyh » Съб 08 сеп 2007 9:43

...и най накрая в конкретния случай става въпрос за изключително изгодно преложение към което сигурно са имали интерес доста хора, дори и такива които не се нуждаят на всяка цена от въпросната стока :idea:
Ако аз например бях видял навреме тази обява, макар, че след дълго търсене в крайна сметка си намерих точно такива джанти, щях да предложа на купувача по-висока цена и да ги взема ако се навие - най-малкото имам още 3-ма приятели които биха ги взели после от мен.
Така, че тук не може да става въпрос за някакъв морал :idea:
Със който се договори продавача и кото пръв му дойде на крак с парите - негови са. Никой май не обръща внимание, че човека не е близо до София, ако някой му е дошъл на крак с парите, естествено е да си спести разкарването, ако няма вече наистина много сериозна уговорка с някой друг.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”