Миризма в ракията :( ....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Глей ся, намираш си отнякъде 2-3 килца сушени сливи или кайсии. Преваряш ракията със сушените плодове вътре. Какъвто плод сложиш - такава ракия ще излезе. Лошият дъх ще се махне. Но да знаеш, че без преварка нищо няма да стане. Не разчитай на разни там есенции и химии. Натуралното си е натурално!!!
Наздраве и успех!!!
Наздраве и успех!!!
- ChernoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
Geleto написа:Най-вероятноМного малка е верятноста да не е влезнал въздух. А и колкото по-дълго стои виното си губи от аромата за разлика от ракията
Абе това е тема за маса не за форум.
брат много сериозно си в грешка...нали за това му се вика отлежало вино
щото е старичко на годинки а не щото е било на медитаций , йога и е лежало по цял ден

толкова по-добър цвят аромат и вкус придобива виното...ела щи дам да опиташ едно 16 годишно кажи дали си е загубило аромата

- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
scuba написа:Аз мога да се жертвам в името на клуба... Кой квото има за допиване да го дава... Ние с Нии, Визора и Веритас, ще пробваме, ше помослим и ше я допием --> Зян няма да иде де![]()
Ааа дайте и на мен... мога да и направя няколко анализа в лабораторията ..

- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
scuba написа:Аз мога да се жертвам в името на клуба... Кой квото има за допиване да го дава... Ние с Нии, Визора и Веритас, ще пробваме, ше помослим и ше я допием --> Зян няма да иде де![]()
Дядо поп ще благослови славният Ви Подвиг, и ще пийне и апне с вас...

Господ да поживи храбрите ви души, славните намерения и никва ракия да не ви се опира, у следните 100 години...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”