Тунинг Мания или как да стана лошия селянин!!!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
gti
Автомобил: MK4 R32
Двигател: BFH 2003
Контакти:

Мнениеот gti » Пет 15 юли 2005 11:08

Shtilian написа:представяха си че нямам и кола... изненада карам Г4 и сам сам си я купил а не тати кво да направа че сам умен и знам как се правят пари :D

Ма ти наистина ли си вярваш,че си много богат или че това ще трогне някой :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
gti
Контакти:

Мнениеот gti » Пет 15 юли 2005 11:12

Shtilian написа: а да и съм би-сексуален я кажете като такъв нямам право да членувам във форума?

Тъкмо се търси човек да изпълнява функцията "Клубен духач" mhihi mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Пет 15 юли 2005 11:14

Сега се сетих за един Виц.........но от началото казвам няма общо с темата и с никой............

една блондинка и една брюнетка си говорят.........и блондито се хвали с новата си кола..........М6 примерно...............и брюнетката злобно пита...........Ти сигорно си направила 1100минета за да я караш таз кола......................а блондито и вика.............ми духай и ти бе. :lol:

Иначе сериозно.................смятам че никой себе уважаващ човек няма да го направи това де.......

Потребителски аватар
Shtilian
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Shtilian » Пет 15 юли 2005 11:23

Хаха хваля се... има хора с коли за по 200-300 хиляди лева те могат да се хвалят... явно са и по-умни за да карат такива коли... не аз просто заставам зад мнението от e-bane.net може и аз да сам го писал :D но все пак продължавайте с комплексите смятам да направя клиника... дано от здравната каса почнат да ви плащат лечението че иначе няма да имам успех... и смятам да напиша и едно мнение за хората с комплекси и завист към хората потрудили се а не мързелували като тях и се извиняват как живота не им е дал шанс или някой си им е попречил

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Пет 15 юли 2005 11:27

А Умни........ако всичко в БГ беше до Ум.........зависи какво се разбира под ум де........образованост ли, интелигентност ли.......що ли.........

Има и един виц..............през 1973год............син се прибира при баща си, който е в друг град........... и сина казва - "Тате, черпя сега защото се дипломирах........инж. съм вече......."...........................и таткото казва - "Сине, не можа ли да поучиш още малко- 1-2год .......за да станеш Шофьор. :lol: "

Та това е положението...........

Потребителски аватар
Ivcho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ivcho » Пет 15 юли 2005 11:28

Добре твърдиш че си пич. Казваш кое по тази кола отговаря на описаните в статията и ако ми покажеш такова нещо признавам ти че съм селянин голфаджия, перник тунинг и всички други описания които се опитваш да припишеш на хората от форума.
http://ivogti.hit.bg/Gotov%205.jpg
http://ivogti.hit.bg/Gotov%201.jpg
Веднъж вече ти написах че във форума никой не толерира камикадзетата и колите със зарчета на огледалото кученца на задното стъкло и лепенки от всякакъв вид. Така че опознай хората ела на една среща и тогава изрази лично мнение по въпроса.

Потребителски аватар
Ice___Cool
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ice___Cool » Пет 15 юли 2005 11:28

Shtilian написа:Хаха хваля се... има хора с коли за по 200-300 хиляди лева те могат да се хвалят... явно са и по-умни за да карат такива коли... не аз просто заставам зад мнението от e-bane.net може и аз да сам го писал :D но все пак продължавайте с комплексите смятам да направя клиника... дано от здравната каса почнат да ви плащат лечението че иначе няма да имам успех... и смятам да напиша и едно мнение за хората с комплекси и завист към хората потрудили се а не мързелували като тях и се извиняват как живота не им е дал шанс или някой си им е попречил

Ти прос ли си :?: (това е риторичен въпрос - то се видя) Май само ти избиваш комплекси тук, първо нападаш всички собственици на Г2, нагрубяваш членове на клуба и после се оказва, че членовете си избиват комплекси.

Потребителски аватар
nii
Незабравим член
Автомобил: Golf 2 Automatic
Двигател: RP

Мнениеот nii » Пет 15 юли 2005 11:29

Абе вие всичките вместо да дърляте като депутати за глупости що не седнете да поработите малко или с няква полезна дейост да се заемете??? Става въпрос за ВСИЧКИ писали в тая тема...
Кой бил по-педерас, кои кого щял да наебе, кой ква кола карал и кви пръскалки имал.... Screwy
Разбрете най-накрая - АЗ :twisted: съм най-умния, АЗ карам най-хубавата кола Drive , АЗ съм най-красивия :horror: така че не си губете времето с глупости...

Потребителски аватар
Shtilian
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Shtilian » Пет 15 юли 2005 11:31

А Ivcho твойта я гледах... за нея не говоря много добре... лично аз не обичам белия цвят но това е мой вкус и все пак нищо селско не виждам в нея точно обратното от нищо - нещо... към теб само уважение

Потребителски аватар
imedarov
Автомобил: Passat B8
Двигател:
Контакти:

Мнениеот imedarov » Пет 15 юли 2005 11:31

...

Последна промяна от imedarov на Пет 15 юли 2005 11:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ЧАНДЛЪР БИНК
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ЧАНДЛЪР БИНК » Пет 15 юли 2005 11:32

Е как ще дойде на среща направо рискува да го пребият с камани.

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Пет 15 юли 2005 11:33

Shtilian написа:Хаха хваля се... има хора с коли за по 200-300 хиляди лева те могат да се хвалят... явно са и по-умни за да карат такива коли...

Малко от тези хора доживяват 40 години. В Б-я "големите" пари не се правят с ум а със сила. Това че караш 4-ка е добре /ако наистина сам си си я купил още по-добре/, но е тъпо да скачаш на тези с по-стари коли......

Потребителски аватар
gti
Контакти:

Мнениеот gti » Пет 15 юли 2005 11:35

Shtilian написа:заставам зад мнението от e-bane.net може и аз да сам го писал :D

И те е-баха докато я пишеше :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Пет 15 юли 2005 11:35

imedarov написа:...

Разбирам..............е то като се предава от човек на човек.......и т.н явно е добил някакви поправки........няма какво да кажа по тоз въпрос, няма срамна или лоша професия...........това е. :wink:

Потребителски аватар
Roberta
Официален говорител
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Roberta » Пет 15 юли 2005 11:36

СПРЕТЕ СЕ ВЕЧЕ!!!
Изписаха се прекалено много глупости в тази тема, абсолютни безсмислици, големи хора сме, няма смисъл от всичко това
!!! Mad

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”