Нивото на демокрация в раздела Офф-топик

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции

Какво е вашето мнение за демокрацията в Раздела Оффтопик

Нивото на демокрация тук е добро
14
58%
Не е излишно да има малко повече свобода
10
42%

Общо гласове: 24
Потребителски аватар
gti
Автомобил: MK4 R32
Двигател: BFH 2003
Контакти:

Мнениеот gti » Пет 15 юли 2005 12:26

VW_FEN написа:ше трябва да викат охраната на резиденцията да ни разтървават после... .

Споко ще го дръпнеме отзад зад борчетата та охраната да не види какво става Smackbum :dummy: a boi de mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Пет 15 юли 2005 12:26

VW_FEN написа:И според мен всичко е точно с форума. Свободата е достатъчна. Ако нямаше строга модераторска ръка, щеше да стане като data.bg/forum - една пълна и абсолютна тъпотия, където всеки спори с друг за абсолютни глупости... а по темата с тоя пич със селския тунинг - абе шампионе, да не сте приятели нещо, че така го защитаваш? Той е нагъл, идва да се заяжда, вие го толерирате... абе бутай катанеца и тва е. Даже бан та да не идва друг път... изобщо не го канете на срещата, щото такива хора са ми свръх неприятни и не гарантирам какво може да стане... ше трябва да викат охраната на резиденцията да ни разтървават после... това беше малко офф топик, ама не трябва така, просто не е добре според мен така да толерирате хора, които не уважават клуба, марката и членовете.

Със свободата имах предвид че трябва да се толерират всеки и всичко...........както аз примерно и последния и първия член тук.......абе въобще всички ме кефят тук, и са страхотни хора...........
Просто повече толерантност от всички към всички.......но спирам де.......
А за Щилиан, нито го познавам нито го знам........нито мисля лошо на него нито на никой.......аз всички харесвам........

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Пет 15 юли 2005 12:33

gti написа:
VW_FEN написа:ше трябва да викат охраната на резиденцията да ни разтървават после... .

Споко ще го дръпнеме отзад зад борчетата та охраната да не види какво става Smackbum :dummy: a boi de mhihi mhihi mhihi

:heavymetal:
Абе, я го викнете тогава да дойде, че от кога не съм се разгрявал... хубав спаринг ще стане... beat_butt2 a boi de

Потребителски аватар
Shtilian
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Shtilian » Пет 15 юли 2005 12:34

хаха и кой ще ме бие? абе вие в 90-те ли живеете мутрите не са модерни вече я се осъзнайте тена с отпечатук от мобифон на лицето не е модерен вече бухалките са ретро... земете си купете вестник и погледнете датата 2005-та година сме :roll:

Потребителски аватар
opipva4a
Палячо
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот opipva4a » Пет 15 юли 2005 12:35

СПРЕТЕ

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Пет 15 юли 2005 12:36

VW_FEN написа:
gti написа:

Абе, я го викнете тогава да дойде, че от кога не съм се разгрявал... хубав спаринг ще стане... beat_butt2 a boi de

Какво ви е направил човека? Да ви е изял вечерята...........да ви е запалил къщата?......ако не се лъжа сега не живеем в НРБ......а в РБ, където ако пак не се лъжа съществува демокрация и всеки има Известни свободи - Като правото на изказване, свободно слово и т.н. :wink:

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Пет 15 юли 2005 12:36

Нещо страх ли те хвана, ааа? :twisted:

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Пет 15 юли 2005 12:39

VW_FEN написа:Нещо страх ли те хвана, ааа? :twisted:

Докат имам краха и ръце, и ТТ-то е в мен(когато е в мен), рядко се страхувам.......просто уважавам всички, и най-важното съм толерантен към всички, а и ми се ще всички хора да са такива. :wink:

Потребителски аватар
Shtilian
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Shtilian » Пет 15 юли 2005 12:39

VW_FEN хвана ме смешната болест умирам си от смех... тука биячи каратисти...ти луд ли си къв си ти ли ще ме биеш бе мишкааааааа

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Пет 15 юли 2005 12:40

ChampioN написа:
VW_FEN написа:
gti написа:

Какво ви е направил човека? Да ви е изял вечерята...........да ви е запалил къщата?......ако не се лъжа сега не живеем в НРБ......а в РБ, където ако пак не се лъжа съществува демокрация и всеки има Известни свободи - Като правото на изказване, свободно слово и т.н. :wink:

ОК, спирам... и аз прекалих малко, а нали сме културни хора... не е превилно да се държим просташки. Както и да е, все пак караш VW... ама поработи малко и над ценностната си система, бъди по-толерантен, Щиляне... толерантност му е мамата, иначе виж как озлобяваш хората срещу себе си. :?

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Пет 15 юли 2005 12:42

Shtilian написа:VW_FEN хвана ме смешната болест умирам си от смех... тука биячи каратисти...ти луд ли си къв си ти ли ще ме биеш бе мишкааааааа

Ето това не трябваше да го пишеш!!!! :evil:

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Пет 15 юли 2005 12:45

или спрете да му обръщате внимание на малкия или пък колко трудно е да се намери къде е

или-или

there is no try казваше някой

само си спамиме форума

Потребителски аватар
nii
Незабравим член
Автомобил: Golf 2 Automatic
Двигател: RP

Мнениеот nii » Пет 15 юли 2005 12:53

няма ли кой да изтрие тая тема? плюс оная старата дето е заключена?
Почва да ме фаща срам че влизам в тоя форум...

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Пет 15 юли 2005 12:54

А стига бе не се излагайте. Погледнете началото на анкетата за какво става въпрос, а до къде я докарахте в последните постове.

Потребителски аватар
mucho
Палячо
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mucho » Пет 15 юли 2005 12:54

демокакво?! ;) ... другарки и другари айде молам Ви дан споменааме думи, който у България са неизвестни ... инак нема прублем бе, на койт не му отърва пътища бол, писането/влизането тук не е задължителну (все още ;) ) ...

... мен ку питате таа тема трее съвсем демократично да се локне (кат ше си лафим с чуждици)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”