VW_FEN написа:ше трябва да викат охраната на резиденцията да ни разтървават после... .
Споко ще го дръпнеме отзад зад борчетата та охраната да не види какво става Smackbum

VW_FEN написа:И според мен всичко е точно с форума. Свободата е достатъчна. Ако нямаше строга модераторска ръка, щеше да стане като data.bg/forum - една пълна и абсолютна тъпотия, където всеки спори с друг за абсолютни глупости... а по темата с тоя пич със селския тунинг - абе шампионе, да не сте приятели нещо, че така го защитаваш? Той е нагъл, идва да се заяжда, вие го толерирате... абе бутай катанеца и тва е. Даже бан та да не идва друг път... изобщо не го канете на срещата, щото такива хора са ми свръх неприятни и не гарантирам какво може да стане... ше трябва да викат охраната на резиденцията да ни разтървават после... това беше малко офф топик, ама не трябва така, просто не е добре според мен така да толерирате хора, които не уважават клуба, марката и членовете.
gti написа:VW_FEN написа:ше трябва да викат охраната на резиденцията да ни разтървават после... .
Споко ще го дръпнеме отзад зад борчетата та охраната да не види какво става Smackbuma boi de
![]()
![]()
VW_FEN написа:gti написа:VW_FEN написа:ше трябва да викат охраната на резиденцията да ни разтървават после... .
Споко ще го дръпнеме отзад зад борчетата та охраната да не види какво става Smackbuma boi de
![]()
![]()
![]()
Абе, я го викнете тогава да дойде, че от кога не съм се разгрявал... хубав спаринг ще стане... beat_butt2 a boi de
ChampioN написа:VW_FEN написа:gti написа:VW_FEN написа:ше трябва да викат охраната на резиденцията да ни разтървават после... .
![]()
![]()
![]()
Абе, я го викнете тогава да дойде, че от кога не съм се разгрявал... хубав спаринг ще стане... beat_butt2 a boi de
Какво ви е направил човека? Да ви е изял вечерята...........да ви е запалил къщата?......ако не се лъжа сега не живеем в НРБ......а в РБ, където ако пак не се лъжа съществува демокрация и всеки има Известни свободи - Като правото на изказване, свободно слово и т.н.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 47 госта