Заслужава ли си закупуване на автомобил с десен волан
- walentin
- Автомобил:
- Двигател:
Denko_be_maina написа:Определено си струва
да си купиш кола с десен волан
и ако е френска удряш бинго![]()
имам приятел който си купи рено лагуна
Колега, Денко бе майна, човекът пита за автомобил , а не за рено,пежо,дачия и самара. Един собственик на такова рено в завещанието си искал да го погребат прав , щото цел живот бил лежал под реното. И така : хем кочина ,хем с десен волан.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Много зависи от самата кола. Иначе обръщането на волана зависи от много неща и може да струва между 1500 и 4000 лв. Възможни са и някои проблеми с управлението след обръщане на волана. След това трябва да се намери друго( нормално ) табло ,за някой коли и рейка и т.н.
Най-добре е ако си избереш конкретна марка и модел на кола да питаш в сервиз, какво ще се наложи да сменяш.
Карал съм кола с десен волан - не е много приятно но се свиква.
Най-добре е ако си избереш конкретна марка и модел на кола да питаш в сервиз, какво ще се наложи да сменяш.
Карал съм кола с десен волан - не е много приятно но се свиква.
- Denko_be_maina
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
walentine
Нещо май си в грешка мой
защо в всички автомобилни форуми хората са настроени така негативно към другите марки автомобили
аз пък мога да ти кажа доста неща за волксваген
понеже съм имал няколко
ако си имал рено лагуна 2000 година и изказваш лично обеждения след 100 000 км ще те разбера но ти освен че си голословен
ами си и леко смешен с тия изказвания мойто е най добро
Нещо май си в грешка мой
защо в всички автомобилни форуми хората са настроени така негативно към другите марки автомобили
понеже съм имал няколко
ако си имал рено лагуна 2000 година и изказваш лично обеждения след 100 000 км ще те разбера но ти освен че си голословен
- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
Denko_be_maina написа:walentine
Нещо май си в грешка мой
понеже съм имал няколко
Не признавам нищо френско.осъзнал съм го и преди да съществува този форум.
В.А.Г.!
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Едно приятелче е в Англия от няколко години и е с нормална кола и каза,че се свиква
А за преместването на волана зависи от колата дали ще си струва парите 

Последна промяна от kaiser666 на Нед 09 сеп 2007 0:47, променено общо 1 път.
- walentin
- Автомобил:
- Двигател:
Denko_be_maina написа:walentine
Нещо май си в грешка мой
понеже съм имал няколко
Стига си го бутал това рено тука . В САЩ са забранени! Отговори си защо. И си набий в канчето , че всяка НЕ-германска кола е МЕНТЕ на германската кола . Сички видове мотори са измислени от германци: ОТО , ДИЗЕЛ, ВАНКЕЛ, ТУРБОРЕАКТИВНИЯ, РАКЕТНИЯ НА ФОН БРАУН и сичката най - добра сглобка е германската.
- Jogo_1
- Автомобил:
- Двигател:
walentin написа един куп глупости :
Осъзнай се малко, имаме две рена в семейството и едното не му е пипано нищо освен обслужването а на другото за 3 год и 140 к , са смененяни консумативи и един лагер и един кабел, на кола втора ръка всичко е до късмет
Стига си го бутал това рено тука . В САЩ са забранени! Отговори си защо. И си набий в канчето , че всяка НЕ-германска кола е МЕНТЕ на германската кола . Сички видове мотори са измислени от германци: ОТО , ДИЗЕЛ, ВАНКЕЛ, ТУРБОРЕАКТИВНИЯ, РАКЕТНИЯ НА ФОН БРАУН и сичката най - добра сглобка е германската.
Осъзнай се малко, имаме две рена в семейството и едното не му е пипано нищо освен обслужването а на другото за 3 год и 140 к , са смененяни консумативи и един лагер и един кабел, на кола втора ръка всичко е до късмет

- Denko_be_maina
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Немско викаш
ма поне да говорим за Мерцедес и БМВ а ния за вагинки
И колко от вас са карали коли с десен волан та говорят много че било трудно испреварването
говоря карали не качва ли се
щото аз съм карал кола с десен волан 1-вата една седмица беше кофти
но то и като се качиш сефте на кола 1-вата една седмица е кофти
и после се свичква
в града кола с десен волан няма никакви проблеми
на магистрала изобщо
а ако искаш на път със завой да испреварваш няма да се залепиш на 1 метър зад камиона и да се молиш да отбие за да го изпревариш ами ще погледнеш от дясно или ще гледаш от далеч
сичко е толкова лесно друг е въпроса че ния си въобразяваме че е трудно
ма поне да говорим за Мерцедес и БМВ а ния за вагинки

И колко от вас са карали коли с десен волан та говорят много че било трудно испреварването
говоря карали не качва ли се
щото аз съм карал кола с десен волан 1-вата една седмица беше кофти
но то и като се качиш сефте на кола 1-вата една седмица е кофти
и после се свичква
в града кола с десен волан няма никакви проблеми
на магистрала изобщо
а ако искаш на път със завой да испреварваш няма да се залепиш на 1 метър зад камиона и да се молиш да отбие за да го изпревариш ами ще погледнеш от дясно или ще гледаш от далеч
сичко е толкова лесно друг е въпроса че ния си въобразяваме че е трудно
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
fourkoa написа:В Англия някой кара ли кола с ляв волан????
Не, щото техните джамбази не са цигани като нашите, не превъртат всеки километраж с поне 100к километра и не пълнят изкривената ламарина с КИТ. Демек цените са им човешки и не им се налага да обикалят цяла европа за нещо, което си заслужава парите.
Към другите, които спамят - аз съм за Nod32, Левски и СДС. Айде да спамим като хората, или..?
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”