Става въпрос за скъпата ми двойчица. Намерил съм си едно двигателче TDI и тъй като съм замислил пъкления план в който да се вкарам в матрицата искам да заменя 1.3-то с TDI. От тази идея изникнаха респективно няколко въпроса на които се надявам да получа отговор благодарение на Вас.
1. Задължително ли ми трябва табло от 3-ка? Може ли да се направи така че всичко да си работи с TDI-то и да съм си с таблото на 2-ката?
2. Как стои въпроса с скоростите и лостовия механизъм, преправяне, пасване, нищо общо и т.н?
3. Ще ми се наложи ли да сменям полуоски,карета, дискове и т.н тоест ще мога ли да запазя нещо от окачването на 2-ката?
4. Трябва ли да сменям резервоар, някакви помпи в него и т.н?
5. Закрепяне на двигателя в коша, някакви съвпадения или нищо общо и изцяло преправяне?
Засега толкова, сигурен съм че има и още неща, но това се сещам до момента. И тъй като знам че има един човек който знае отговорите на всички въпроси ще се радвам ако удари едно рамо

Поздрави
п.с Пускам отделна тема от проектчето си, защото смятам че ще стане дълга и широка там, а тази тема се касае точно за TDI конверсията, ако модовете решат да кажат, ще си преместя въпросите в другата тема