1000км след като смених феродовия диск вилка лагер и масло на скорости се появи проблема,а той е следния.Като връщам от 3 на 2-а и в момента когато вече отпускам съединителя се чува един звук леко наподобяващ на стъргане (малко прилича на този звук "хъркане на скорости " но не е същия,правиго предимно когато връщам предавката и съм натиснал спирачката ,но понякога сутрин като тръгвам за работа като включвам от 4 на 5-а на 70 - 80км/ч.
Колата е с 5 степенна скоростна кутия 110к.с.
чудя се на някой познат ли му е този проблем ?

Странне проблем можеби в скоростите ?
Аз имам същият проблем и вече 6 месеца се чудя как да го реша. Звукът се получава и при превключване на възходяща скорост. Много наподобява, когато не изхвърля бендикса и при опит за запалване се чува същият звук. Само че сега е от скоростите. Проблемът е че го прави когато си иска и трудно се установява от къде е. И при мене се появи след смяна на съединителя. Също така и самият съединител започна да ми отделя страшно ниско / на около 1 см от пода / и задна никога не мога да я включа без изхъркване /юнашко/. Замислил съм отново да отворя съединителя, но ще видим. Ако до тогава някой даде и друг акъл ще почерпя.
- Cyberloner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Все още си го имам този проблем при превключване на скоростите и още се чудя от какво може да е ,вече почвам да се си мисла че е от лагера и вилката която смених ,защото проблема се проявява когато съм включил вече на скорост и започвам да отпускам съединителя .
Някой който може да даде предложение за ремонт да се включва в темата. Моля заповядайте
Някой който може да даде предложение за ремонт да се включва в темата. Моля заповядайте

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”