Кажете мнение за мотора на Голф 3 1.8 ABS
Кажете мнение за мотора на Голф 3 1.8 ABS
Еми всичко си го пише в заглавието на темата. Просто ми е любопитно кво мислите Вие като по компетентни, че все чувам различни мнения и почвам да се чудя дали съм направил правилния избор. Ще чакам вече да чуя вашите мнения 

-
- Автомобил:
- Двигател:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... A%E5%F2%E0
Намерено с търсачката.Айде чети и си гъделичкай самочувствието за правилния избор
Намерено с търсачката.Айде чети и си гъделичкай самочувствието за правилния избор

- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
Re: Кажете мнение за мотора на Голф 3 1.8 ABS
xP_NiRee написа:Еми всичко си го пише в заглавието на темата. Просто ми е любопитно кво мислите Вие като по компетентни, че все чувам различни мнения и почвам да се чудя дали съм направил правилния избор. Ще чакам вече да чуя вашите мнения
Страхотен избор, от твоя страна

Изключително здрав двигател (трябва да си изрод за да го счупиш), много ефтин за подръжка, части има Бол за него, един от най добрите двигатели за газифициране

Приятно

За 4 дена съм минал 500 километра с Голфето по всякъкви участъци ... по Стара планина в баирите на 4-та качвам с малка скорост от 50 km/h в завойте 3-та и като подам газ ведната ускорява. Изключително съм доволен от колицата показва ми разход 6.5 6.6 като повече от 150 не съм вдигал щото нямаше място. Иначе по маршрута ми трябваше да мина през село Скалица там през летището ама то затворено някакъв филм снимали там и си мислех на въпросното летище да го изпъна да видя колко ще направи но уви ..
нямах късмет. Днес се пребрах без някакви проблеми и изключително съм горд че нито 1 кола не ме изпревари.Тези фордчета мондеотата и ескортите ги пукнах
Много съм доволен бързо ускорява и хубаво спира а що коли изпреварих .. чак бройката им забравих и за да не ме уплювате всички как може да изпреварвам който срещна държа да кажа че НА ЗАБРАНЕН УЧАСТЪК НЕ СЪМ ИЗПРЕВАРВАЛ И НИКАКВО ЕКСТРЕМНО И УПАСНО ИЗПРЕВАРВАНЕ НЕ СЪМ ПРАВИЛ където е разрешено само и на прави места, всичко преумислям преди да тръгна
така че ... 

yoyof1 написа:Напиши какви екстрички има твоето голфче! Тази модификация GT?! Че аз моят не го знам дали е GT или CL![]()
П. П. Много съм доволен и аз!!! Безаварийно каране)
Ами има ел. стъкла, ел. люк, ел. регулиране на фаровете, централно, аларма, хидравлика, 4 дискови спирачки, рекаро салон. Мисля че е тва за друго не се сещам в момента ако има нещо допълнително ще ти напиша
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”