Помогнете Jetta изтече ми антифриза в купето.

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
rexpitbul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rexpitbul » Пет 07 сеп 2007 17:54

nandro
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nandro » Пон 10 сеп 2007 0:52

Кофти.
Между другото 50 лв за тази процедура са направо приятелска цена.Аз например го правя това нещо за 100 лв.
А ще ми е много любопитно да видя как колегата с леко завъртане ще извади радиаторчето изпод таблото и то за 40-50 минути.Ако е Фиат,да,съгласен съм,но Голф?Още повече,че върху радиатора има капак завит с рапидки.Аха.

bak6i6a
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bak6i6a » Пон 10 сеп 2007 8:39

Колега прочети внимателно писах,че излиза цялата кутия ане само радиаторчето,а за времето и парите всеки сам отговарея за себе си,и извинявай ама 100лв са си живо одиране на кожата

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Пон 10 сеп 2007 9:44

nandro написа:Кофти.
Между другото 50 лв за тази процедура са направо приятелска цена.Аз например го правя това нещо за 100 лв.
А ще ми е много любопитно да видя как колегата с леко завъртане ще извади радиаторчето изпод таблото и то за 40-50 минути.Ако е Фиат,да,съгласен съм,но Голф?Още повече,че върху радиатора има капак завит с рапидки.Аха.

Прав е за парите....внимателното сваляне така,че да се запази поостарялата пластмаса от чупене,попритягането на жилата,надничането и пооправянето на елинсталацията и мрежите от кабеляци...и въобще всичко като профилактика което може да се направи при свалено табло(просто е грехота да не го направиш) отнема около 5 часа сериозна и внимателна работа....ако някой го претупа набързо за 50 лв после ще има :mad: :banghead:
Е ако за 100 лв ми окепазят колата,аз после на този "майстор" няма да съм му длъжник...тези 100 лв ще му излязат и през носа и през г..за(в буквалния смисъл).....по негов избор мога да му осигуря посещение или от данъчни или от "масажисти".......всичко е отработено!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”