Интериорна врата - откъде?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Интериорна врата - откъде?
Колеги дайте акъл. Трябва ми 1 брой интерирна врата за дома. 90 сантиметра е широка, касата и е 30 сантиметра, което се оказа проблем. Никъде нямат налични врати с такива каси, обявяват ми срокове от по 50 работни дни и невероятни цени. Искам най обикновенна гладка врата, независимо дали фурнирована или от МДФ. Според зависи. Търся цени народни. Мерси предварително
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
значи имаше едни румънски .. ZETOK или ZETOC .. незнам точно как се пише.. стига да не я слагаш на банята..
това са най-евтините врати на пазара.. що годе читави са .. ама .. що годе...
иначе ме съмнява да си намериш точно таква за 250лв (толкова струваха + - 20лв)
за съжаление немога да ти дам координати
дано намериш .. иначе имаха 29-тки и 31-ци
това са най-евтините врати на пазара.. що годе читави са .. ама .. що годе...
иначе ме съмнява да си намериш точно таква за 250лв (толкова струваха + - 20лв)
за съжаление немога да ти дам координати

- relaxxx
- Автомобил: 4x4
- Двигател:
- Контакти:
Zaro да ти препоръчам и аз една фирма... миналата година всички съм ги изръчкал и реших че тези са най подходящи - http://pinusbg.com/
ще ти я направят за 2-3 седмици, цената е напълно поносима, има разнообразие, даже ще ти я монтират( естествено с/у доплащане) ако не знаеш как по добре си плати , защото е сложно. много съм доволен.
..... за 3 врати платих 1000 лв. като 1 та е над 1 метър широка и е със стъкла....дъбов фурнир
ще ти я направят за 2-3 седмици, цената е напълно поносима, има разнообразие, даже ще ти я монтират( естествено с/у доплащане) ако не знаеш как по добре си плати , защото е сложно. много съм доволен.
..... за 3 врати платих 1000 лв. като 1 та е над 1 метър широка и е със стъкла....дъбов фурнир
- bluefen
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
в пловдив има завод и прават много хубави неща ...........колегите от пловдив сигурно го знаят .
Но фирмата представител за софия си остави ръцете при монтажа ...........няма смисъл да обеснявам 2ма идиота как я сложиха и съсипаха
ето виж горе доло какво прават ................http://store3.data.bg/bluefen/Pic(4).jpg
иначе се намират като тръгнеш от южния парк по бул. витоша от дясната страна на 100 метра от парка ще ги видиш
Но фирмата представител за софия си остави ръцете при монтажа ...........няма смисъл да обеснявам 2ма идиота как я сложиха и съсипаха
ето виж горе доло какво прават ................http://store3.data.bg/bluefen/Pic(4).jpg
иначе се намират като тръгнеш от южния парк по бул. витоша от дясната страна на 100 метра от парка ще ги видиш
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Varbona написа:Тези пробва ли, аз оттам купих 5 врати мин. година и съм много доволен.
ТРАНСПРОГРЕС ООД
София:
бул.Ломско шосе 216-218, тел.02 9345086, бул. Витоша 172, тел.02 9523465
бул.Дондуков 42, тел.02 9806972
жк.Люлин -Търговски дом, ет.1, тел.0886 100015
бул.Хр.Ботев 88, тел. 02 8326053
Така чудесна цена обаче 60 работни дни срок.
Та колеги моля ви вземете присърце казуса ми

Търси се някаде някоя застояла изостанала, на склад, нещо такова:)
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bluefen написа:в пловдив има завод и прават много хубави неща ...........колегите от пловдив сигурно го знаят .
Там гледах няколко фирми. Коя точно е тази дето казваш?
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
relaxxx написа:Zaro да ти препоръчам и аз една фирма... миналата година всички съм ги изръчкал и реших че тези са най подходящи - http://pinusbg.com/
Звъннах им, ще мина да ги видя, около 400 лева ламинирана врата, 2 седмици срок.
Тов ами трябва, продължавайте във същия дух и кажете доволни ли сте от тази фирма:)
- relaxxx
- Автомобил: 4x4
- Двигател:
- Контакти:
zaro написа:relaxxx написа:Zaro да ти препоръчам и аз една фирма... миналата година всички съм ги изръчкал и реших че тези са най подходящи - http://pinusbg.com/
Звъннах им, ще мина да ги видя, около 400 лева ламинирана врата, 2 седмици срок.
Тов ами трябва, продължавайте във същия дух и кажете доволни ли сте от тази фирма:)
Бе казвам ти обиколил съм 80% от фирмите в софия по добро от тези няма да намериш като срок/цена/качестово... ама ти си търси де

Върни се в “ОФФ-Топик - други”