Badgeless решетка
- FreeSoul
- Автомобил:
- Двигател:
Badgeless решетка
искам да попитам продава ли се оригинална badgeless(без емблема) решетка за голф 2 и на каква цена са? Нещо като марки и т.н. Че не ми се иска да лепят моята,а ми да си е направо заводска беземблемна
- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Badgeless решетка
FreeSoul написа:искам да попитам продава ли се оригинална badgeless(без емблема) решетка за голф 2 и на каква цена са? Нещо като марки и т.н. Че не ми се иска да лепят моята,а ми да си е направо заводска беземблемна
струва наполовина по-малко и не е лепена

- guard
- Автомобил:
- Двигател:
FreeSoul написа:искам да попитам продава ли се оригинална badgeless(без емблема) решетка за голф 2 и на каква цена са? Нещо като марки и т.н. Че не ми се иска да лепят моята,а ми да си е направо заводска беземблемна
Да се възползвам от темата, за Поло такава решетка някой да е чувал?.....или да е виждал някъде да се продават?

- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ChampioN написа:FreeSoul написа:искам да попитам продава ли се оригинална badgeless(без емблема) решетка за голф 2 и на каква цена са? Нещо като марки и т.н. Че не ми се иска да лепят моята,а ми да си е направо заводска беземблемна
Да се възползвам от темата, за Поло такава решетка някой да е чувал?.....или да е виждал някъде да се продават?
ima i za tebe ako se interesuva6 pi6i l.s.93levove(sory za latin) е кредора не го ли виждаш като пишеш... ?!!
- PL-16v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
gas написа:PL-16v написа:Моита е оригинална без емблема на нея пише by bonrath аз поне съм чувал че е към 180 кинта със миглата отгоре пък де да знам........................
на разли4ните фирми цените са разли4ни,твойта е най добрата възможна а все пак и миглата не е безплатна
Значи вече ште се отнасиам към нея с по голямо внимание !!!

- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

Последна промяна от gas на Съб 23 юли 2005 11:11, променено общо 1 път.
- PL-16v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ChampioN написа:FreeSoul написа:искам да попитам продава ли се оригинална badgeless(без емблема) решетка за голф 2 и на каква цена са? Нещо като марки и т.н. Че не ми се иска да лепят моята,а ми да си е направо заводска беземблемна
Не само съм чувал но съм и виждал на моя приятел на полото също е by bonrath полото е много готино винено червено с яко тунинг по него ......................

- negodnika
- Автомобил: Golf MK II GTI+GL
- Двигател: PB+EZ
- Контакти:
Вижте тука http://www.fk-automotive.com/de/ решетка без емблема за голф 2 е 44,90evro
negodnika написа:Вижте тука http://www.fk-automotive.com/de/ решетка без емблема за голф 2 е 44,90evro
То това хубаво, но някой да знае фирма освен Лаписио, която да доставя от каталога на FK, защото тези от Лаписио напоследък не ме кефят нещо!